Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak mam sie zachowac

Polecane posty

Gość gość

W pracy mam ukrainke ktora ostatnio mnie bardzo wkur.. bo denerwuje sie o wszystko i na wszystkich. Dostalysmy wiecej kasy i zapytalam ja raczej po cichu czy ona tez. Potem poleciala i innej gada po co ja sie pytam przy innych czy tez ma wiecej ze beda miec o to problem. A inna dziewczyna o tym glosno powiedziala i nie widziala w tym problemu i smiala sie z niej ze sie tak denerwuje. Nie wiem jak sie zachowywac w stosunku do niej bo pracujemy razem jeszcze jakis czas i nie mam ochoty na kontakt z nia po tym jak wydarla na mnie ryja.

Gość gość
Zawsze ty albo on możecie sie zwolnić. I wio

Gość fikanderl
Znowu ta kobieta co wymyśla dziwne historie i potem z naszych odpowiedzi robi artykuł. Ukraińcy siedzą cicho i się nie wychylają żaden by nie krzyczał na polskiego współpracownika. Jak im coś nie pasuje to idą gdzie indziej.

Gość gość
KURFA W CZYM PROBLEM.???????

Gość gość
Nie wie jak ma sie zachowac bo romansuje z Ukrainką w pracy

Gość gość
W tym kurfa ze obca drze na mnie ryja nie bedac u siebie w kraju robiac problem z niczego. Ja jadac np do anglii w zyciu nawet na moment do glowy by mi nie przyszlo drzec sie przy innych na mojego rodaka a co dopiero na anglika bo on jest u siebie a ja tam jestem tylko gosciem. To nie chodzi nawet o to ale o brak szacunku. Nie pozwole sie tak traktowac rodakowi a co dopiero obcemu!!