Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten zły mąż

Jestem złym mężem bo.....

Polecane posty

Gość ten zły mąż

Jestem złym mężem bo..... - chodze do pracy i zaraz po wracam do domu - nie mam już kumpli i nigdzie nie wychodze - nie pije nawet piwa lub innego alkoholu ani nie pale - nie oglądam sportów ani nawet TV, wole coś poczytać - samodzielnie utrzymuje 6 osobową rodzine z jednej pensji - spłaciłem 30 letni kredyt w 11 lat i nie jestem niewolnikiem banku - mam oszczędności na tyle że nie musze z 5 lat wcale pracować - jestem szczupły i wyglądam na studenta z uniwerku - nie mam żadnych długów i kilka aut bez kredytu choć 10 letnich - myje po sobie i często po innych naczynia - odkurzam i sprzątam - czytam dzieciom książki wieczorem i się z nimi bawie - robie własne pranie i prasuje - w seksie zawsze najpierw dbam o przyjemność żony ( obowiązkowo orgazm ) i dopiero o swoją - może nie ma luksusów ale żyje sobie spokojnie i bez stresu - ALE nie wpíerdole się w następny kredyt aby kupić jej dom z ogrodem, dlatego jestem ZŁY - Jeśli któraś chce się z moją żoną wymienić miejscami to chętnie zapraszam, prosze podać kontakt

Gość ten zły mąż
Aha, i zapomniałem dodać, że - nadmiernie lubię wręcz ubóstwiam wszystkie kobiety ! - siedzę w necie 24 h - gram w gry - gram na na nerwach - poniżam kobiety - źle nazywam dzieci - mam problemy zdrowotne - jestem chorobliwie zazdrosny - mam różne uzalenienia - prowadze podziemny samotniczy tryb życia - nie cierpię często wszystkich lub większości ludzi własciwie bez żadnego powodu - nie dbam o relacje ludzie nie zalezy mi - jestem cyniczny i wyrachihowany

Gość ten zły mąż
ten zły mąż dziś niestety pudło podszywaczko, stara panno, idź kota nakarmić lepiej

Gość gość
a kogo to obchodzi przyjepie?? salis sie czy chwalisz? miernoto

Gość same tępe kūrwy
Babom nigdy nikt nie dogodzi, wiecznie krzywe mordy mają, więc najlepiej mieć na nie WYJĒBANE !!!!

Gość gość
gość dziś a kogo to obchodzi przyjepie?? salis sie czy chwalisz? miernoto Zgłoś No bo ty masz co pokazać, mieszkanie z matką po 30stce i spowiadanie się z tego gdzie była i o której wróci, gratulacje

Gość gość
piertol sie prostaku

Gość gość
gość dziś piertol sie prostaku > nic dziwnego że takiej nikt nie chce, gnij więc do końca swoich marnych dni

Gość wacek z centrum
autorze, kopnij w dup'e tą tępą suke, bo ewidentnie jej się NUDZI i szuka dziury w całym, szukaj kochanke a tą suke olej

Gość gość
mimo tych wszystkich zalet masz jedną wade nie nasz sie na kobietach bo zwiazałeś sie z patologią i teraz cierpisz 1.zasada szczesliwego faceta brzmi nie wchodze w związek z osoba z patologicznego domu tylko z dobrego domu

Gość ten zły mąż
gość dziś jeśli to moja jedyna wada to możesz mnie zabić bo nie ma ludzi bez wad, tylko w TV i bajkach

Gość gość
piertol sie znudzony patolu poszukaj lepiej roboty bo zostaniesz starym, grubym, smierdzacym, bez zebow i walacym sobie konia debilem.

Gość Znienawidzisz_mnie
Jesteś złym mężem, bo zamiast żalić się przy piwie kumplom żalisz się na forum dla bab. Jesteś słaby, ale wcale mi Cię nie żal. Kup Pańci domek i sprawdzaj często czy Pańcia nie przyprawia Ci rogów. Wybacz ale takie stwarzasz wrażenie: nudny, marudny, upierdliwy malkontent. Nie pozdrawiam.

Gość gość
Postudiuj MGTOW - Men Going Their Own Way

Gość baby to pasożyty i lenie
baby to pasożyty i lenie

Gość gość
21:30 baby to masz w nosie! Głupi fiucie.

Gość trzepnąć ją po ryju
autor jest za dobry, powinien lać ją po mordzie raz na tydzień i balować z kumplami cały weekend i lać na to co ona myśli lub mówi, wytedy był by dobrym mężem, po prostu autor jest pissdą

Gość gość
autor nie jest złym mężem tylko DEBILEM, pewnie go na bachora laska złapała, no to teraz niech ora 24/7 jak durny

Gość gość
autor to typowy pantoflarz, buhehehe taka ciapa w domu to tragedia pewnie jeszcze sam sobie laske obciaga, heheh

Gość gość
Babom nigdy nikt nie dogodzi, wiecznie krzywe mordy mają, więc najlepiej mieć na nie WYJĒBANE !!! & W psychologii to się nazywa "przeniesieie".

Gość gość
Autorze,ja sie chetnie zamienie:-) Mysle jednak ze tacy faceci ciagna do despotycznych,egoistycznych kobiet. Jesli zas kobieta jest fajna,madra babka ma meza pozal sie boze (patrz moja mama). Znajoma z pracy odeszla od meza,ktory robi zaprawy,gotuje,hoduje ziola,jest zlota raczka,budowlancem,bo...nie pasowalo jej. Ale co? Podobno w lozku nie bylo zle. Teraz ma amanta,najwiekszego cpuna w miescie,bez pracy,bez perspektyw,bez rozumu. Baby! Az wstyd. Czasem mysle ze wy faceci nie macie lekko. Loteria. Po slubie,po dzieciach zmieniamy sie na wredne,skwaszone paniusie. Jestem z wami chlopaki:-) chociaz sama nie jestem zona idealna.

Gość gość
Widzisz, nic nie zrobisz. Kobiety i ich niestatek jak zawieje tak polecą. Dlatego poszukaj wierzącej albo nawróć swoją. Najlepiej obydwoje się nawróćcie. Obydwoje do spowiedzi i komunii świętej. Może łatwiej będzie wam jak pójdziecie na jakieś rekolekcje, albo razem zacznijcie się modlić np. różaniec

Gość gość
gość dziś przestań pitolić i mieszać życie z religią

Gość ten zły mąż
gość wczoraj podaj jakiś kontakt i być może się dogadamy

Gość gość
~ ten zły mąż~ ja tez mam swoje problemy malzenskie,nie wiem czy najlepszy ze mnie rozmowca. 3mam kciuki zeby sie jakos ulozylo,zeby zona zaczela cie doceniac.