Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda mama 21

Pół roku starań i nic!

Polecane posty

Gość Młoda mama 21

Cześć, w Październiku poprzedniego roku przestałam brac tabletki antykoncepcyjne i do stycznia miałam normalnie miesiączkę. Od stycznia zaczęliśmy się starać z partnerem o dziecko. Styczeń, luty, marzec normalnie miesiączki a w kwietniu już nie dostałam wcale myślałam że się udało ale testy nic nie wykazywały i miesiączka przyszła 15 maja bardzo dziwne i od tamtej pory moje cykle żyją własnym życiem trwają po 40-50 dni a miesiączki są skąpe i krótkie. Naczytalam się w internecie że mogę mieć Pcos więc poszłam do ginekologa ten jednak stwierdził że nic takiego nie widzi, poszłam też prywatnie do ginekologa i też nic nie widział dostałam tylko duphaston na wywołanie miesiączki. Teraz też w lipcu brak miesiączki i czekam . Minęło 7 miesięcy a dzidzi jak nie było tak nie ma. Czy któraś tak miała? Już nie wiem co mam robić. Mam 21 lat więc jestem młoda nie sądziłam że będę mogła mieć problemy z zajściem w ciążę.

Gość gość
a po co brałas te antykoncepcje

Gość gość
Przez tabletki. Tak to już jest jak się za wcześnie bierze w sensie wieku oj będzie teraz ciężko

Gość gość
Przestancie straszyc ze to przez tabletki. Ja zaczelam brać tabletki tuz przed pierwszym stosunkiem, w wieku 19 lat. Bralam je az do 27 roku zycia. Odstawilam i majac 28 lat planowo zaszlam w ciaze. Lepiej zeby nie brala tabletek i powolala na swiat dzieci, nie bedac na to gotowa?

Gość gość
nie stety ty brac inne tabletki ona inne tabletki ty miec mniej skutków ubocznych ona więcej dochodzi sposób odzywiania ,stres grzechu i przekleństwa nie mylić z wulgaryzmami samoprzeklenstwo , nigdy nie urodzę dzieci mogla nawet to powiedziec w dziecinstwie

Gość gość
Ja bralam tabletki od 15 roku zycia bo mialam straszne te miesiaczki. Robilam prawie zawsze 7 dniowe przerwy. Teraz mam 27 lat. w czerwcu odlozylam tabletki bo chcemy starac sie o dzidziusia dostalam okres z odstawienia standardowo, ale teraz juz jest sierpien a tej naturalnej miesiaczki w lipcu nie dostalam w ogole. Okropnie sie martwie:(