Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radzio9696

Dać sobie spokój czy zacząć wszystko od nowa?

Polecane posty

Gość Radzio9696

Witajcie. Mam problem z ważną dla mnie koleżanką/przyjaciółka. Ma na imie Kasia. Znamy się rok czasu,poznaliśmy sie na wakacjach. Nasze rodzinne miejscowości oddalone są od siebie o 140km. W dzisiejszych czasach pokonanie takiej odległości autem to nie duży problem. Mam 22 ona 21 lat.Przechodzę do rzeczy. Miałem z nią bardzo dobry kontakt,spotykaliśmy się,dużo rozmawialiśmy,wysyłaliśmy do siebie dużo smsow czy wiadomości na fb.. Zaczelo się od tego że nie mialem z nią kontaktu ok.2tyg. Wyjechała na wakacje w lipcu to nie chciałem jej przeszkadzać przez pobytu na wakacjach. Przed wyjazdem napisała mi że czuje sie przeze mnie osaczona,pomyślałem ze moze faktycznie za dużo z nią rozmawiam to dlatego nie miałem z nią po tym kontaktu przez te 2tyg.Po powrocie napisałem jej czy się spotkamy...oznajmiła mi że to nie ma sensu i żebym dał sobie spokój. Pisałem jej zeby nie kończyła tego co zaczęliśmy. Żeby chociaż zgodziła sie spotkać i pogadać twarzą w twarz. Było ode mnie kilkanaście takich wiadomości do niej i cały czas z jej strony było NIE. Przyznam się że miałem nadzieje ze uda nam sie i wyjdzie coś więcej niż tylko znajomosc. Ona gdyby nie chciała czegos więcej to nie mówiłaby mi różnych rzeczy,albo nie spotykałaby się ze mną tyle razy

Gość gość
Milcz i zobaczysz czy będzie chciała podtrzymać znajomość, nic innego ci nie pozostaje