Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaryAna

Nie umiem przestać czekać. 7 lat minęło.

Polecane posty

Gość KaryAna

Wiem ,że nie będziemy już razem ale do mojego serca to jakby nie dochodziło. Byłam w międzyczasie z kimś ,spotykałam się z kilkoma mężczyznami ale nigdy nie zapomniałam o NIM. Jestem stuknięta wiem...

Współczuje... Całkiem możliwe że skończę jak Ty.. Najgorzej jak ktoś zostanie gdzieś w sercu i nie da się go ruszyć.....

Gość Znienawidzisz_mnie
Wcale Ci nie współczuje. Skoro wiesz, że jesteś stuknięta to czemu nie udasz się do specjalisty? Znajdź sobie życie, jakieś hobby, wyjedź i błagam więcej nie pisz o tym na forum. Jesteś słaba. Niektórzy kochają cierpieć i się nad sobą użalać. Nie pozdrawiam.

Gość KaryAna
Nikt nie musi mi współczuć. A do specjalisty akurat chodzę bo mam depresję i nerwice od kilkunastu lat. Lecz uważam,że takiej prawdziwej miłości która była nawet wiele lat temu nie da się zapomnieć.

Gość gość
A ja Ciebie rozumiem, bo mam to samo, a masz kontakt?

Jak z kimś byłaś, spotykałaś się to chyba nie czekałaś. I na co tu czekać, jak wiesz, że nie możesz być z tą osobą?

Gość gość
Nie ma na co czekać. Życie za krótkie jest by czekać.

Gość KaryAna
Ostatni kontakt z Nim miałam w grudniu 2015,wytłumaczył dlaczego nie może ze mną być ale to akurat dobrze o Nim świadczy,że nie chce skrzywdzić osoby z którą teraz jest. No ale cóż w głowie ciągle mi siedzi... ostatnio widziany przelotem z samochodu... serce mi się na chwilę zatrzymało.