Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdardzal mnie z byłą!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wierzę w to co się stało! Byla między nami sprzeczka, co raz więcej tych sprzeczek, nie mogłam do niego trafić. Kłócil się coraz mocniej!! Teraz zrozumiałam dlaczego!!! Zdradzal mnie ze swoją byłą!!! I to nie z ostatnią, a taka co był z nia x lat temu!!! Wyprowadzilam się od niego!! Jestem załamana!! Przeczytałam jego smsy w tel, już zaplanował z nia wakacje!!

Gość gość
Zdechniesz pod mostem HIM szmato pamiętaj o tym!

Gość gość
Ale s******l. Tak to właśnie wyglada, jak była zwykla ku*ewka odpuścić nie potrafi. Co ona upośledzona jakaś? X lat temu to ile? Czemu ona nikogo nie ma? Co z nia nie tak? Do byłych najlepiej się wraca bo te k*wy Od razu zupy dają. Miej gnoja w d***e. Będzie żałował że Ciebie stracił jak przeliczy ilu po nim w jej dziurze bylo hahaha

Gość gość
Z własnego doświadczenia wiem, ze nie wraca się do byłych. Zrobiłam kiedyś ten błąd. Mieszkalismy na jednym osiedlu, miały być zaręczyny. Ale rozstalismy sie, było niby ok, ale skoro podjęłam decyzję o rozstaniu, niby próbowałam wrócić, ale on nie chciał, później on niby próbował, ja nie chciałam. Po jakich 2 latach nasi znajomi próbowali nas złączyć, mój były pil. Mówili, ze się zmienił, nie pije sporzadnial, założył firmę. Zaprosili nas na urodziny i tak pogadaliśmy. Później zaczęliśmy być razem. Najgłupsza rzecz jaka zrobiłam. Przez chwile bylo ok, ale zaraz potem wsxystko prysnelo. 2 lata to zbyt długo, pojawiły się pretensje, on miał po mnie kobiety, niby mówił że to nic poważnego, ale wiedziałam że kłamie, w końcu z nimi mieszkał. Rozpadło się to prędko, wyjechałam, a teraz mam super męża, 2 dzieci jestem najszczesliwasza pod słońcem. Nie wraca się do byłych, tak ze spokojnie, to długo nie potrwa. A Ty już za chwilę będziesz szczęśliwa, zobaczysz.

Gość gość
Nie wiem ile temu dokładnie!! Ważne , ze dzieci chciał mieć że mną, porwalam wszystkie nasze zdjęcia, nie chce to znać!!! Chyba wrócę do rodziców!! Na razie jestem u przyjaciółki na kanapie! Jestem załamana!!