Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błąd życiowy do naprawy

Moja żona nie chce iść do pracy

Polecane posty

Gość błąd życiowy do naprawy

dzieci są odchowane więc mówie idź do pracy, to ta ma 100 wymówek, ale oczywiście wymagań ma mase, więc jaki tu morał? Kobiety lubią i chcą być pasożytami, bo po co się wysilać jak debil kase przyniesie. Chyba czas na zakończenie tego idiotyzmu.

Gość gość
one wołać o kase potrafią ale iść zarobić to im się nie chce, leniwe szmaty

Gość gość
Nie ty rodziłeś dzieci w najlepszym momencie swojego życia. Chodziłeś sobie do pracy z dnia na dzień bez większych zmian. Twoja zona sie odzwyczaiła od pracy, może sie boi ze nie podoła, że jest za stara by ją przyjęli itp. A tak wg. to niezłe piszesz o żonie jak o pasożycie. Widać miłość i wsparcie jakim ją darzysz. Ach ci mężczyźni prawdziwi tacy...

Gość gość
gość:dziś Takie jak ty lenie siedzące na kafeterii :D Szmatę to bierz do reki i smaruj myć gary leniu śmierdzący

Gość gość
Kobiety lubią i chcą być pasożytami, bo po co się wysilać jak debil kase przyniesie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A ja się pytam jak to jest, że w tych czasach przeciętna kobieta ma aż tyle na głowie:dzieci, dom, praca itp. a chłopa to tylko praca go interesuje i siedzi taki na kanapie i drapie się po jajach.

Gość gość
niech idzie do pracy.jak najbardziej ale obowiazki domowe podzielcie wtedy po równo ,a nie że ona praca i dom a ty tylko praca.wtedy będxie sprawiedliwie.

Gość gość
buhaha prowo 2/10 ktoś się nabrał jeden frajer tu zawsze pisze źle na temat kobiet, może się przenieś na nienawidzękobiet.com albo garsonierę jak chcesz obsmarowywać kobiety :D:D:D

Gość gość
obowiazki domowe podzielcie wtedy po równo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nigdy nie są podzielone po równo, zawsze więcej spadnie na kobietę

Gość obiektywne spojrzenie
A jak nazwać faceta ( czyt.autora( ,który z takim pasożytem się związał? Naiwny idiota do kwadratu?

Gość obiektywne spojrzenie
A tak,kiedyś taka nie była.Zapewne się zmienił(na gorsze).💤

Gość gość
obiektywne spojrzenie Tak bo w dzisiejszym świecie liczy się tylko hajs i nic więcej. Związał się i tyle. Na chuj kobieta ma iść do pracy jak nie chce po co im tyle kasy jak dzieci są już odchowane. Chciwość takimi dupkami kieruje nic więcej.

Gość gość
i wg nie chce mi się gadać z takimi typami co o swojej zonie mówi pasożyt.

Gość gość
Przypominam że jakiś debil takiego nieroba kiedyś przytulił to po co te żale teraz...haha...widzialy gały co brały. Spróbuj ją zeswatać z Ferdusiem Kiepskim, bo może dla ludzi z jej wykształceniem nie ma roboty w tym kraju.........

Gość gość
akurat Ferdus Kiepski to dobry przykład jak zachowują się chłopy jak nie maja pracy, kobiety przynajmniej o dom i dzieci dbają. Dla mnie chłopy to dno

Gość gość
baby to z****** lenie, nic w domu nie robią i jeszcze do pracy nie chcą, ale dom z ogrodem to by chciała taka, haha. A takiego HOOJA!!!!!

Gość gość
wy krwy tak narzekacie na prace domowe a tak naprawde gòwno robicie, syf, obiad byle jaki, do pralki wrzuci i samo się pierze, krwa na co to komu, i jeszcze wymagań w hooj bo gotowe pierogi z marketu odgrzała, buahahaha, ja jej się pozbęde i sam pierogi odgrzeje, na co mi pasożyt?

Gość gość
Taki analfabeta w życiu zony mieć nie powinien to ona się pozbędzie twojego tłustego dupska. Utrzyma się z samych alimentów bo pewnie te odchowane dzieci to jeszcze nie pełnoletnie.

Gość gość
to fajne malzenstwo :-( leniwa idiotka z debilem. dobrze sie dobraliscie, gratulacje dla debili tylko leniwe i bez ambicji idiotki, hehehehe brawo!!!!!!

Gość debyl bes szkoly
Ja to chciałbym taką!! Niechby i nie pracowala,sam bym zarobil. Niechby ogl seriale siewylegiwala polciem caly dzien i pachniala,aby upietrasila co zjesc i w nocy nie ,,spała''!!?