Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siergej Anonim 345

Gardzę Polakami

Polecane posty

Gość BobbyB
"Ja gardzę pogardą". Ale odchodząc od cytatów nie przesadzasz typie? Rzucanie takich stwierdzeń typu "gardzę Polakami", "gardzę murzynami", "gardzę Arabami" świadczą przede wszystkim o osobie je wygłaszającej. Nie wiem. Wyjdź na spacer, siądź nad wodą, weź zimny prysznic, a jak ci tak bardzo ci Polacy przeszkadzają to może zmień miejsce zamieszkania na takie gdzie ich nie ma? ps. I cytując Piłsudzkiego to się zastanów za kogo by cię miał: za ten naród czy za kur**. Peace!

Gość wyżej . Doceniam bardzo za odpowiedź na poziomie . Ale jak wspomniałem są jednostki które lubię ale jeżeli ignorancja i prostactwo by świeciło to co druga/trzecia osoba napotkana w którym kolwiek polskim była by jaśniejsza od gwiazdy

Gość BobbyB
Wrzuć na luz ziomek. No offence, ale jesteś do Polaków strasznie uprzedzony. Nie ma czegoś takiego "jak większość Polaków to ciemnogród" bo to stereotyp, a różne stereotypy mają jedną wspólną cechę: są fałszywe. Ja wiele razy zdziwiłem się jak taki "stereotypowy Janusz z wąsem hydraulik co żadnej książki nie przeczytał" zaskoczył mnie swoją erudycją. Tak samo można by było powiedzieć, ze "większość cyganów to złodzieje". A po ciul takie durne teksty rzucać? Coś typie przybity jesteś. Ponawiam radę: spacer, rower, prysznic i staraj się patrzeć na życie pozytywie. Wiem, że czasami to trudne, ale czasami wady które wkurzają nas u innych są odbiciem naszych własnych wad, a chyba nie chcesz być sam dla siebie "ciemnogrodem"? Pozdro