Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tinder lokalizacja

Polecane posty

Gość gość

Hej powiedzcie mi, czy jak założę tindera w Warszawie, a na weekend wyjadę w góry, to czy będzie to miało wpływ na to jaką lokalizację widzą inni? Nie chciałabym poznawać ludzi z gór, tylko ze swojego miasta.

Gość dash rysiu
hej, tak bedzie pokazywac gory, zawsze mozna to oszukac instalujac fake gps i na sztywno ustalic lokalizacje ze zawsze warszawa

Gość gość
chyba Yeti jak z gór

Gość sam se ciagnij
a jakiegoś góry że tam jest mają?

Gość gość
a jeśli zaloguję się teraz i będę korzystać przez 2 dni a na wyjeździe nie włączę aplikacji to inni z Warszawy będą mnie widzieć, czy nie?

Nie, aplikacja tak jakby cały czas sobie działa gdzieś na serverze, jedyna opcja to wyłączenie konta ale wtedy nikt nie widzi całkiem

tam jest tak że wszystko odbywa się po stronie servera, jedyne pobiera dane od ciebie w tym przypadku lokalizacja, lokalnie na telefonie nic nie jest przetrzymywane. PS na swoją pracę inżynierską robiłem podobną apke wiec wiem jak to działa od środka ;D

Gość gość
i jak się czujesz że świadomością że teraz każdy zjep po informatyce może ją śledzić i podglądać dzięki swojemu jakze uzytecznemu programowi piertolony zboku ? jak ktoś ją zabije i zg***** dzieki twojej jepanej pracy jakiejś tam koorfa to też tak będziesz cwelu kły szczerzyl ?

Gość gość
a jakbyś napisał apke do odbioru tv cyfrowej w telefonie to by ci koorfa sprzedawać już mgr nie dały czy po prostu lubisz ssac paly c***o jepanq ?