Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest możliwość powrotu do klasy rocznikowej?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo tego chce a przez mame musze siedzieć rok w 5 klasie.. Czuje sie jak w wiezieniu! Mialem tam kolegow a w obecnej co jestem to jestem smieciem! A chce razem z rowiesnikami skończyć szkole i pójść do pracy... Moja kolezanka ma ind (tez miałem do technikum) i jakos nie miala rok opoznienia.. Tak bardzo jej zazdroszczę! Czuje sie jak jakiś skończony frajer nie chce być gorszy od innych.... Byłem szczęśliwy dopóki nie nastało opóźnienia....

Gość gość
Mama chce dla ciebie jak najlepiej bo w tej nowej szkole dziewczyny podglądają chłopców pod prysznicem.

Gość gość
Widzisz chciala najlepiej ale mi to życie zawalilo nie moge mieć dziewczyny o rok mlodszej... A jak jestem o 3 lata mlodsza to już pedofil.. Powinnenem byc w 3 technikum a ide do 2 kl Ja chyba po 3 kl rzuce szkole i pojde do pracy Bo chce wtedy skończyć jak rówieśnicy i mi zalezy by wyprowadzić się do miasta....

Gość gość
Mamie właśnie o to chodziło bo jakbyś miał dziewczynę to musiałbyś jej płacić alimenty a nie masz kasy.

Gość gość
A mi zależy na tym by mieć dziewczyne o rok mlodsza, kolegów... Wtedy będę szczęśliwy

Gość gość
Ale nie pracujesz więc jak ją zapłodnisz to twoja mambędzie płaciła alimenty bo ty nie masz kasy.

Gość gość
* mama będzie

Gość gość
Co wy macie z tym seksem? Seks po slubie!