Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż mi się nie podoba , zbrzydł i mam do niego wstręt

Polecane posty

Gość gość
Witam w klubie... jak patrzę na tego mojego „Janusza” to aż mi niedobrze. On jest po 30stce a ja przed. Idzie taki Shrek tylko czułek mu brakuje :/ bęc piwny, beka, pierdzi, obgryza paznokcie a w lustrze udaje Alvaro i ze taki napakowany-tłuszczem chyba. Samoocenę ma 100 normalnie na 100, zero autorkytyki. Seks? Z przymusu raz na kilka mc, on nie inicjuje ja nie chce z nim wcale. To nie tak ze seks mnie nie interesuje-jak patrzę na niektórych mężczyzn to seks widze w nich i mam takie pożądanie ale na tym się kończy. Nie zdradzę. Żadnych czułości na codzień, żadnego buziaka, przytulenia. Nic. Brakuje mi faceta z którym wieczorem przy świecach obejrzę film i napije się lampki wina. Do którego z checia się przytule i go pocałuje. Z którym będę uprawiać spontaniczny seks. Marzenia normalnie marzenia

Gość gość
ale z was frustratki i jeszcze wyrachowane, bo tkwicie w tym chorym układzie blokując swym chłopom spotkanie kogoś akceptującego go. wymówki najróżniejsze a bo dom, a bo starość (mowa o ludziach po 30 roku życia), a bo peezda jestem i nie umiem samodzielnie na dzieci zarobić. idźcie stąd, wypiertalać pseudo-ofiary napomowanego ego.