Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaryDaisyLouise

Źle Cię oceniłem..

Polecane posty

Gość MaryDaisyLouise

Witam, Moja historia jest taka: Na początku roku akademickiego akurat przyszło mi siedzieć na zajęciach obok jednego chłopaka. I tak od rozmowy do rozmowy rozwinęło się nasze kumplostwo. W lipcu, na poprawkach, powiedział mi, że na początku roku uznał mnie za snobkę i zatwardziałą w poglądach osobę. A później, jak to ujął, bardzo się co do mnie mylił i że jestem bardzo fajną dziewczyną. Trochę mi było przykro, że na początku znajomości tak uważał (nie dał mi wtedy tego odczuć). Mnie, powiedzmy, nie do końca jest obojętny.. Co miało znaczyć te wyznanie? PS. PODSZYWACZOM DZIĘKUJĘ.

Gość gość
Kocha

Gość gość
TE wyznanie oznacza, że bardzo, bardzo cię pokochał, do tego stopnia, że chciałby z tobą ślubu i dzieci. I domek z ogródkiem. I psa.

Gość Not stupid
GrammarNazi - te wyznanie. Dziewczyna dobrze pisze. Słowo WYZNANIE kończy się na E, więc mowi się tE wyznaniE. Kto tobie dał człeku maturę??

Gość gość
Not stupid dziś GrammarNazi - te wyznanie. Dziewczyna dobrze pisze. Słowo WYZNANIE kończy się na E, więc mowi się tE wyznaniE. Kto tobie dał człeku maturę?? X Hahaha Hahaha Hahaha

Gość gość
To żart jakiś czy o co się rozchodzi? :D

Gość gość parassolka
o matko ale się uśmiałam z was ;-)z Fredry mi się przypomniało ,,mocium panie ,me wyznanie.....''

Gość gość
powiedz mi czy rozwodka moze wg tradycji wrocic do domu PANA