Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu mam wrażenie że tylko mnie jedna na swiecie zostawił chłopak?

Polecane posty

Gość gość

Widzę jak koleżanki się zareczaja rodzą dzieci , pokazują się z facetami wszędzie a mnie po 3 latach związku zostawił chłopak , który rzekomo miał się że mną zareczyc , czuję się jak odpadek i mam wrażenie że tylko mnie to spotkało a wszystkie kobiety są chciane i kochane

Gość gość
nie jesteś sama.. też dostałam "W twarz" po 3 latach bez żadnego ostrzeżenia, rozmów że jest coś nie tak. Teraz nawet ma problem by ze mną porozmawiać.. a ja tak tęsknie.. ciągle myśle o nas co mogło być.. nie chce się żyć :(

Gość gość
egoizm, zbytnie skupienie tylko na sobie...i to efekty

Gość czizas
normalny mechanizm po stracie, daj sobie czas, jak juz dobrniesz do akceptacji to bedzie luzik. nie jecz na kafe tylko poczytaj o stadiach zaloby.

Gość gość
Zawsze szczery to debil , jak zwykle nie ma nic do powiedzenia ale piertoli dużo i głupio

Gość gość
11:20 zastanawiam się po co takie dzieci z gimnazjum jak ty wszędzie muszą wtykac swoje 5 groszy nawet jeśli to co mówią nie ma sensu

Gość gość
Tyke ze to niekoniecznie Szczęśliwe związki z wartościowymi facetami, Twoje koleżanki to mogą być desperatki jakich wiele, uczepia się faceta mimo ze np ich Nie szanuje, ogląda się za innymi, jest alkoholikiem, nie potrafi się zachować itp. Wiele kobiet zniesie dużo np klamstwa, byleby tylko mieć faceta, Nie ważne jakiego aby był, i na pewno nie w każdym zwiazku Twoich kolezanek jest różowo. Więc nie sugeruj się tym...lepiej ze teraz Cie zostawił niż jakby mu się odwidzialo po ślubie albo jak już bys miała balast w postaci dziecka

Gość gość
Nie jestes sama, ale najwidoczniej Bog ma dla nas inny plan. Glowa do gory

Gość gość
Boję się że bóg ma dla mnie plan zostania stara panna z kotem : /