Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy faceci dowiaduja sie ze czekam z seksem do slubu,rezygnują

Polecane posty

Gość gość

Nagle podoba im sie ktos inny :)moze to i dobrze skoro nie podobam sie tak szczerze?Tylko przykre ze te kobiety zapewne sa traktowane w taki sam sposob,tyle ze latwiejsze wiec daja od razu ale ludza sie ze sa atrakcyjne dla tych facetow ktorzy tylko chca sie spuscic... jakby powiedzialy to samo to nagle wszyscy by odeszli, nie byloby'milosci'

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
po prostu kota w worku sie nie kupuje, po ślubie okaże sie że cie głowa boli i co dalej, koniotrzepanie? spiertalaj z takimi babami

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Ile mam lat? 21 ;). Musisz kota w worku sie nie kupuje a ile jest kobiet ktore przed slubem zmuszaja sie , niektore raz na kilka tygodni inne czesciej a po slubie juz nic nie ma.Poza tym od kiedy zwiazek buduje sie na seksie, bliskosc jest wazna ale jesli partnerzy sa dla siebie atrakcyjni to beda na siebie napaleni chcac nie chcac, nie zalezy to od libido no chyba ze ktos jest calkiem aseksualny to inna sprawa

Gość gość
Mówisz* I jeszcze jedno po co w takim razie mowi sie ze szukam jakiegos okreslonego charakteru,u dziewczyny zeby byla porzadna jak przeciez to nie ma żadnego znaczenia co doskonale widac na moim przykladzie. Niby charakter mam ok - jestem wesola, pomocna, lubiana, fajnie sie ze mna rozmawia, doradze, pociesze, opieprze jak trzeba. Traktuje ludzi jak przyjaciol a nie wrogow, mam zasady i trzymam sie ich,a jedna z nich wlasnie jest wylacznosc fizyczna tylko gdzie kogos takiego szukac, faceci jak kroliki w mlodosci mysla ze sie beda puszczać, a potem znajdą swieta i jeszcze moze beda ja zdradzac. Na pewno nie chce jakiegos k****arza.

Gość gość
Droga autorko, mam bardzo podobne podejście do tych spraw jak Ty. Uważam, że na wszystko jest czas, a gadanie o jakimś kocie w worku wymyślają tylko Ci, dla których seks jest najważniejszy. Najważniejsza jest miłość, a kobieta, która ma zasady zyskuje u mnie ogromny szacunek. W pełni popieram Twoje podejście i życzę wytrwałości a gwarantuje Ci, że znajdziesz mężczyznę, który będzie potrafił docenić to, że zachowałaś dla niego dziewictwo. Tylko kiedy poznasz takiego mężczyznę to nie pozwól mu odejść. Poznałem kiedyś kobietę, która ma takie same zasady jak Ty, wspaniałe się rozumieliśmy i było dla nas jasne, że z tymi sprawami czekamy. Niestety zostawiła mnie dla swojego byłego chłopaka, z którym wcześniej rozstała się właśnie dlatego, że nie potrafił zaakceptować jej zasad. Twierdzi, że go kocha, ale ja wiem, że dalej im się nie układa

Gość gość
Są faceci, którzy też czekają z seksem do ślubu. Spotkasz ich w środowisku Zielonoświątkowców, Chrześcijan Baptystów lub w środowiskach neokatechumenalnych. Znam te środowiska. To bardzo wartościowi ludzie. Ja osobiście nie wyobrażam sobie czekania z rozpoczęciem współżycia aż do ślubu. Pół roku po poznaniu mojej partnerki zaczęliśmy współżycie, ale seks w formie pettingu był już po kilku tygodniach. Gdybym poznał moją partnerkę mając lat 17-18 to na pewno trochę byśmy z tym poczekali, ale na pewno nie aż do ślubu. Miałem jednak 23 lata, a ona 20. Tu nie było na co czekać. Można było już pozwolić sobie na rozkosze. Szkoda młodości. Życie na tym świecie wieczne nie jest. Przecież seks to nieodłączny i bardzo ważny element miłości.

Gość gość
bo popęd seksualny to potrzeba fizjologiczna, i jeśli nie jesteś mnichem to jak nie ma seksu to zostaje walenie konia, a po co komu żona żeby walić konia? Jak kocha to da d**y i tyle, a takie związki bez seksu to zalatują materializmem

Gość gość
jestescie młode i nie wiecie co piszecie. Zadna miłość Wam nie pomoze jesli nie bedziecie dograni w łóżku, nie kupuje sie kota w worku

Gość gość
masz gg autorko?

Gość gość
Widzisz autorko, faceci chcą po prostu kobiety namiętnej, która uwielbia seks i sama będzie nieraz zaciągać do łóżka faceta. Jeżeli słyszą, że ktoś chce czekać do ślubu, to znaczy że nie ma potrzeb seksualnych. A z kłodą nikt się nie chce wiązać.

Gość gość
i dobrze przynajmniej widac ze zaden sie nie zakochal bo wtedy nic by mu nie przeszkadzalo

Gość gość
Czekanie z seksem do ślubu to najprostsza droga do zostania starą panną. Żaden normalny facet nie będzie tyle czekał, faceci mają swoje potrzeby. Poza tym może się okazać że po ślubie seks będzie beznadziejny albo nie będzie go wcale bo kobieta okaże się zimną flądrą.

Gość gość
jakos lima czekala i miala kilku po drodze po pare lat

Gość gość
Lepiej być starą panną niż wiązać się z kimś jak.......

Gość gość
Ty masz prawo czekać do ślubu, faceci mają prawo z ciebie rezygnować. Proste.

Gość gość
Zazwyczaj jest tak, że kobiety które chcą czekać do ślubu są tymi, które później są bardzo namiętnymi kochankami, ale chcą robić to z mężem i wtedy nie mają już żadnych granic

Gość gość
"Zazwyczaj jest tak, że kobiety które chcą czekać do ślubu są tymi, które później są bardzo namiętnymi kochankami, ale chcą robić to z mężem i wtedy nie mają już żadnych granic" X Ale Ty tak z doświadczenia, czy koledzy opowiadają?

Gość gość
Seks to dodatek do miłości warto czekać z seksem do ślubu :)

Gość gość
Zakochany facet poczeka z seksem tyle ile będziesz chciała ruuchacz któremu zależy tylko na seksie zerwie z tobą kontakt.

Gość gość
Jak jesteś ładna dziewczyna to poczekam :)

Gość gość
a zakochana kobieta nie chce uprawiać sexu z ukochanym facetem?

Gość gość
Już kolejny paszczur szuka ładnej dziewczyny :D

Gość gość
jestem kobietą i gdy jestem zakochana to chcę uprawiać sex z mężczyzną w którym się zakochałam a jeśli nam by nie wyszło to przecież takie jest życie. Chociaż z facetem z którym jestem chciałabym żeby mi wyszło. Ale był też ktoś wcześniej niestety nie zostaliśmy razem do końca życia

Gość gość
Moja koleżanka z LO zarzekała się, że seks będzie dopiero po ślubie gdyż jak chłopak kocha to poczeka. Mówiła to na początku związku ze swoim chłopakiem kiedy byli jeszcze na etapie trzymania się za rączki i całowania. Dwa lata później brali ślub w lutym......

Gość gość
zeby sie zakochac trzeba troche czasu a nie kilka randek i wio

Gość gość
pewnie że trzeba trochę randek ale nie kilku lat. W obecnym facecie zakochałam się po pół roku

Gość gość
Zazwyczaj jest tak, że kobiety które chcą czekać do ślubu są tymi, które później są bardzo namiętnymi kochankami, ale chcą robić to z mężem i wtedy nie mają już żadnych granic. x Zazwyczaj jest tak, że po ślubie okazuje się, że taka kobieta to straszna kłoda w łóżku i facet jest sfrustrowany do końca życia.