Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna sie

Polecane posty

Gość gość

Tak szybko odkochac, jednego dnia planowac zareczyny, wspolne mieszkanie a na drugi dzien przestac calkiem sie odzywac, czy wszyscy mezczyzni sa tacy falszywi?

Gość gość
są nawet gorsi

Gość gość
Sa jeszcze gorsi? To juz wole byc sama, dla mnie to co zrobil mi ten facet jest podloscia bo rozkochal chociaz wszyscy mi mowili ze to niemozliwe ze taki facet moze sie we mnie zakochac, ma na facebooku same bardzo piekne kobiety ja nie wierzylam, jednak okazalo sie ze mieli racje.

Gość gość
Widze tutaj nie mozna powaznie porozmawiac.

Gość gość
Trzymaj się kochana! Ciesz się że teraz uciekł a nie wtedy kiedy np. było by dziecko w drodze. Potrzeba czasu żebyś zaakceptowała obecną sytuację. Nie zamykaj się sama w 4 ścianach wyjdź do ludzi, rób coś. Samotność tylko pogłębia wszystko.

Gość gość
No dziecka raczej nie byloby w drodze, dziekuje za pocieszenie, tylko nie rozumiem jak mozna jednego dnia wyznawac milosc a na drugi calkowicie kogos nie znac,sama nie wiem co sie za tym moze kryc.

Gość gość
Może jednak uważa że to nie jest to i nie ma odwagi powiedzieć Ci tego wprost? Może wcale Cie nie kochał i miał te plany bo Ty tak chciałaś i zwiał bo dla niego za wcześnie.. ale też może coś się innego stało? Tak czy inaczej skoro nie stać go na szczerą rozmowę z Tobą jest życiowym przegrańcem ;) a Ty jeszcze na pewno będziesz szczęśliwa!

Gość gość
klamal, mowil to co chcialas uslyszec zeby nabrac cie a na co to on sam wie najlepiej

Gość gość
Kobieta postąpiła wobec mnie bardzo podobnie, także jak widać nie tylko faceci tacy są

Gość gość
Ale to nie jest normalne ze jednak dnia planuje sie zareczyny, wspolne mieszkanie a na drugi znika bo nie wykonalo sie czyjegos polecenia.

Gość gość
Pewnie sciemnia tak nie jedna.