Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rak i bliźnięta to

Polecane posty

Gość gość

dobrana para?

Gość gość
Rak to woda ,Blizniak to powietrze.Jedno hustawka uczuc , nastroju , drugie dwa oblicza , dzisiaj tak jutro na odwrót .Obydwoje porąbani.

Gość gość
tak chyba można o wszystkich znakach zodiaku powiedzieć

Gość gość
Oni są szczególnie dobrani . Wiecie , że Kora też była Bliżniakiem ?

Gość gość
tylko ludzie o niskim ilorazie wierza w horoskopy dlaczego bo da im sie wmuwic kazda głupote jak planety maga miec wpływ na charakter człowieka ggdyby tak było to trzeba by wypuscic gwałcicieli albo pozamykac wszystkie te znaki np co sa pod wpływem marsa czyli boga wojny

Gość gość
właśnie jestem w taki związku i zamierzam go zakończyć bo podwójna osobowość bliźniaka ryje psyche na maxa

Gość gość
21.36 Czemu wy nie rozumiecie takich prostych rzeczy ? Horoskop jest to przewidywanie co ma nastapic jutro , pojutrze i chyba nikt w to nie wierzy .Wazne są najważniejsze cechy charakteru każdego zodiaku i tu zawsze istnieje podobieństwo.

Gość gośćpatrzę sercem
21.58 a długo jesteście razem? jestem bliźniakiem i tego o sobie bym nie powiedziała,jestem wierna i lojalna .Raki to fajny znak ,bardzo rodzinny i uczuciowy ,wrażliwe i bardzo skryte osoby,trudno stłuc ich skorupę i dotrzeć do wnętrza ale jak już się to uda to jest pięknie ..