Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci oglądają się nawet jak idę z dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie to już przegięcie. Mam dwoje dzieci, czesto spacerujemy. Według mnie nie jestem jakaś superlaska,ubieram się normalnie. A mimo to faceci ewidentnie się patrzą,a nawet potrafią głupio zagadywać przy dzieciach! Dzisiaj jeden zaczął jakoś głupio cmokac. Powiedziałam tylko żeby spieprzal i ze cmokac to sobie może,ale na psa,to się zamknal. Przyciągac uwagę mogą duże piersi nieproporcjonalne w stosunku to całego ciała, bo jestem szczupla,ale karmie piersią,wiec to normalne. Wkurza mnie to,że nie mogę z dziećmi spokojnie wychodzić i jest mi zwyczajnie wstyd. Niemowlak nie rozumie ,ale starszy juz tak. Co jest nie tak z tymi facetami, że nie mają w ogóle wyczucia?

Gość gość
Tez nieraz slyszalam glupie komentarze za plecami, w koncu przestalam golic mogi i pod pachami i juz zaden sie nie odzywa :] polecam

Gość gość
Haha,dobre. Może tez musze zarosnac ;-)

Gość gośćto ja666699987
Ku.. Wa mam to samo, idę z dzieciaki em za rękę a tu mało lbow nie ukreca, uśmiechy, zaczepki. Ja uważam że jestem przeciętna ale już ze sto razy słyszałam że jestem sexi i sex mam w oczach chyba taka uroda bo jakaś bogini sexu nie jestem. Ciesz się mimo wszystko bo zaraz będziesz stara ropucha i zostaną ci marzenia i wspomnienia, ja mimo WKU... Na tych idiotow w głębi ducha się cieszę

Gość gośćktos123123
Kochana też tak mam, ciesz się zobacz ile pasztetow jest co by tak chciały. Pozdrawiam i dbaj o siebie oby jak najdłużej być piękna bo czas nie łaskawy.

Gość gość
Mam ogromne piersi i to moja udreka a facetom odbija!!!! Uwierzcie wielkie piersi to wabik chyba jeden na 100 się nie obejrzy i nie poslini.

Gość gość
Mam ochotę wam pocisnac jak większość kafeteria nek z zazdrości bo na mnie nikt nie patrzy ale h.u.j wam w d**e. Zazdrość Góra!!!!!!

Gość gość
Nie cieszy cie to, że w mniej lub bardziej pralamentary sposób ktoś cię adoruje?

Gość gość
bo mając dwoje dziec***ewnie jedno po drugim widza, ze jesteś dobra w pieprzeniu się

Gość gość
w ten sposób "adorują" tylko przedstawiciele patologii, więc nie ma czego zazdrościć

Gość gość
Autorka- zauważyłam,że z reguły robią tak mezczyzni pracujący w dużych grupach mężczyzn: np. budowlańcy. Solo juz nie są tacy odważni. Obok nas budują nowy blok i siła rzeczy musze tamtędy przechodzić jak idę po zakupy z dziećmi i nie ma dnia żeby nie zagadywali albo komentowali między sobą. A mojego męża trafia szlag i zawsze mówi, ze chciałby natrafić na taką sytuację, żeby móc zareagować.

Gość gość
A mnie to zawsze zastanawia czy wy macie jakieś trzecie oko z tylu głowy że wiecie że ktoś się za wami ogląda? Serio nie pojmuje tego. Ja ide po ulicy z głową na wprost, nie ogladam się czy jakiś obcy facet sie na mnie patrzy bo mnie to nie interesuje, a nie posiadam tez trzeciego oka z tylu głowy żeby widzieć że ktoś się obejrzał za mną. Po bokach tez się nie rozgladam i nie patrzę obcym facetom w oczy czy się na mnie patrzą czy nie.

Gość gość
Może jest tak że autorka sama na nich patrzy chcąc sprawdzić czy się oglądają co przyciąga uwagę. No i może jest seksowną. Co w połączeniu daje taki efekt

Gość gość
Widocznie wyglądacie na patologie skoro mają czelność po prostacku zaczepiać. Swój swojego zawsze wyczuje.

Gość gość
"Kochana też tak mam, ciesz się zobacz ile pasztetow jest co by tak chciały. Pozdrawiam i dbaj o siebie oby jak najdłużej być piękna bo czas nie łaskawy. " Haha.. Ale ty jesteś głupia. Jakby mnie jakiś patol miał czelność tak gębe otworzyć to bym się poważnie zaniepokoiła co z moim wizerunkiem nie tak. Dla mnie jeśli nie ma odwagi to to jest komplement. Znaczy, że jestem z innej ligi. Ja to jak mijam jakichś patolarzy to nawet nie spojrze w ich kierunku, bo to chołota a nie ludzie. Tylko patolarz jest zdolny do głupich zaczepek, ale on wyczuwa kobiete ze swojej kategorii więc taką zaczepia. Cywilizowany mężczyzna nie zachowałby się nigdy tak obleśnie. Ma elementarne wyczucie co jest obciachem a co nie.

Gość gość
Bo jak każdy samiec, chcą zapłodnić samicę, a to, że masz dzieci pokazuje, że jesteś płodna

Gość gość
Widać ze nie jestes zrobiona tylko patologia tandetna.

Gość gość
gość dziś O to to to....dokładnie!

Gość gość
Gość 11.21 Nie napisałam jacy mężczyźni się oglądają i ślinia, o budowlancach nawet nie myślę bo oni na każdą poleca ja piszę o normalnych mężczyznach!!! Waszych partnerach, mężach i ja wiem ze boli jak mąż się ogląda bo to taki policzek ale nie moja w tym wina. Kochana zadbaj o siebie proszę cię i sama zobaczysz co ci mężczyźni na poziomie potrafią..... Żenada. Dajcie o siebie kochane i cieszcie się życiem pozdrawiam i życzę jak najlepiej