Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi rodzice zachowują się jak nastolatkowie

Polecane posty

Gość gość

Jestem nastolatką. Rodziców mam po 40. Jestem miła , kulturalna , cicha , nie sprawiam żadnych problemów. Mieszkamy w małym mieście na osiedlu więc wszyscy wszystkich znają. Sąsiadki , nauczyciele mnie chwalą za zachowanie. Nie chodze na żadne imprezy. Uczę się dobrze na 4. Nie jestem orłem ale...A moi rodzice zachowują się jak nastolatkowie. Jak była impreza to sami poszli, ja nie chciałam no bo jak przecież nie umiem się dobrze bawić jak rodzice na mnie patrzą. Ciągle gdzieś wychodzą. A ja siedzę sama w domu. Jak raz wyszłam z domu i wróciłam o 21:15 to była wielka afera ! Ludzie mam 16 lat ! I jest lato więc widno. Nwm może ja źle coś mówię , robię. Ale jak raz wyszli to długo w nocy nie wracali , martwiłam się nawet już z nerwów łzy mi poleciały. A to chyba powinno być odwrotnie ! To ja powinnam wracać po nocach.

Gość gość
Twoi rodzice są dorośli, ty nie.

Gość gość
Ty powinnaś wracać po nocach?? A ile ty masz lat? 26? Nie umiesz się bawić jak rodzice widzą? W szoku jestem jak to czytam. No nieźle się zapowiadasz. Twoi rodzice są dorośli a ty nie. Taka różnica i tyle w temacie .

Gość gość
Moze to swingersi sa

Gość Figi pol7
W szoku jesteś ? Ja też ! Ty chyba nigdy młoda nie byłaś. Co ty na imprezy z rodzicami za rączkę chodziłaś ? Każdy nastolatek chce się wyszaleć to normalne. A jej rodzice nie mają po 20 lat. Mogli by przystopować.

Gość gość
Figi pol7 , a dlaczego mieliby przystopować, skoro dobrze się z tym czują?\ Tylko autorka wątku to jakaś "stara malutka".

Gość gość
ja w wieku 16lat już imprezowałam. Między 20 a 28 rokiem życia przystopowałam (myślałam, że mi się znudziło) Teraz znów zaczęłam (mam 30lat) jedna z moich koleżanek ma 40 i dwóch synów w wieku 16 i 15 lat. Ostatnio byliśmy razem na wakacjach ale wieczorami my szłyśmy na imprezę a chłopcy zostawali w ośrodku :P Wtedy właśnie naszła mnie myśl, że ja w ich wieku wieczorami w domu nie przesiadywałam. Ciekawe czy się nie wkurzali

Gość gość
ta. wy koorfa wszyscy w młodości graliśta na gitarach zeglowalista pislaista wi ersze a w czasie wolnym od przygody nalezelista do solidarności