Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiego wzrostu dziewczyna jest wysoka?

Polecane posty

Gość gość

a kiedy jeszcze jest "drobna"?

Gość gość
W moim subiektywnym odczuciu wysoka kobieta to taka powyżej 171 cm. Drobna to taka do 160 cm wzrostu i max. 50kg wagi. Gdybym miał wybór spośród tych dwóch wybrałbym tą niższą. Mam 180 cm.

Gość gość
Mam kolegę który ma 164cm wzrostu i jest z dziewczyną która ma 183cm. Od 3 lat są razem i dalej za sobą szaleją. Autorka pewnie chce ocenić czy aby na pewno nie jest dziwadłem, no i odpowiedź brzmi bez względu na to ile ma cm to jest taką samą kobietą jak reszta.

Gość gość
Dziewczyna jest wysoka od 170-172 cm, taka jest umowna granica. Zresztą nie wiem jakie znaczenie ma takie pytanie. Jak dziewczyna jest średnia to ok, po prostu nie mówią o jej wzroście. Jak jest kurd**elek do 160 cm to taka malutka, kochana, do "miziania" i przytulania, a jak jest wysoka nawet ponad 180 cm to wszyscy się zachwycają że modelka, że długie nogi, że taka piękna sylwetka itd. Tylko u facetów liczy się wzrost i to do tego stopnia że determinuje całe życie. Zasada jest wyjątkowo prosta - im wyższy tym lepszy.

Gość gość
Mi się straszliwie podobają zarówno bardzo wysokie jak i niskie.

Gość gość
165+

Gość gość
165 to jeszcze średnia, teraz młodzież jest wysoka.

Gość gość
170 to wysokość graniczzna.

Gość gość
Dziewczyny od 170 cm, to są dziewczyny wysokie.

Gość gość
Autorze pokaż gębę na focie zobaczymy matola który zadaje głupie pytania.

Gość gość
Według mnie słuszna jest klasyfikacja z PRL-owskich dowodów osobistych:D Dla kobiety od 170 cm wpisywali wzrost wysoki, dla mężczyzny od 180. Kobieta 160cm+ miała wpisane średni (bo jest to średni, dużo dziewczyn do tej pory ma tyle) a nie jak teraz na kafeterii się plują, że 160 to karlica :D

Gość gość
Teraz dziewczyny sa wyzsze (i czesto ogolnie grubsze i szybciej dojrzewajace) niz za PRLu. Moim zdaniem: bardzo niska <154 niska 154-163 srednia 164-173 wysoka 174-184 bardzo wysoka >184

Gość gość
Według mnie słuszna jest klasyfikacja z PRL-owskich dowodów osobistych smiech.gif Dla kobiety od 170 cm wpisywali wzrost wysoki, dla mężczyzny od 180. Kobieta 160cm+ miała wpisane średni (bo jest to średni, dużo dziewczyn do tej pory ma tyle) a nie jak teraz na kafeterii się plują, że 160 to karlica smiech.gif x Dokładnie tak.

Gość gość
Wysoka to taka, z którą źle mi się tańczy czyli dziewczyna powyżej 170 cm wzrostu.

Gość gość
Taka od 175 cm w górę.