Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garderoba w domu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, będę zamawiać garderobę na wymiar. Podpowiedzcie, proszę, na co zwrócić uwagę. Czy macie jakieś rozwiązania, które są strzałem w 10, albo totalne niewypały? Jakie macie wysokości półek?

Gość gość
Podnoszę. Ktoś coś podpowie?

Gość gość
Skoro zamawiasz na wymiar firma, która będzie ją wykonywać dla ciebie pomoże ci. Najpierw projekt oczywiście a potem akceptacja.

Gość gość
Firma leci sztampowo. Dziewczyny poradzicie coś?

Gość gość
Ja miałam projektanta.

Gość gość
Też miałam projektanta. Po jednej stronie mam wieszaki, dwa poziomy koniecznie z oświetleniem Led. Takie aby światło podswietlalo ubrania a nie pomieszczenie. Z drugiej strony mam szuflady a zamiast blatu szkło. Pod tym szkłem szuflada wysuwaną na biżuterię (tak jak u jubilera). Zależy też oczywiście czy to garderoba przy sypialni czy taka w wejściu na kurtki itp.

Gość gość
Dla mnie priorytet to jak największa ilość relingow, drążków do wieszania ubrań , wysuwane szuflady na bieliznę , maksymalne wykorzystanie przestrzeni . Np . Ja mam dodatkowo półki za relingami, dostęp mam do nich po odsunięciu ubrań . Poszukaj w internecie zdjęć, moza akurat trafisz na jakis fajny projekt .