Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w wróżby cyganki?

Polecane posty

Gość gość

przepowiedziala moim dwum kolezanka w tym samym miesciem mieszka ja ale mnie unika do kazdej z nich sama podeszla :/ pierwszej przepowiedziala ze nie bedzie miec dzieci ale bogatego meza :/ 2 miesiace temu zareczla sie i jej chlopak dostal duzy spadek :/ dzieic narazie nie planuja mowi ze to stek bzdur natomiast druiej ze pozna bruneta zajdziesz w ciaze i umrze przy porodzie :/ kreci sie orzy niej brunet i blondyn ;/ strasznie sie o nia boje

Gość gość
mi kiedys przepowiedziala ze zostane slynna malarka :) heh cos sie nie powiodlo

Gość gość
nie wierze

Gość gość
Mi przepowiedziała że w wieku 26 lat umrze mi mąż, skasowała za to 50 zł. Dziś mam 28 i jestem 50 zł w plecy :) To jest pic na wode nic więcej.

Gość gość
mi przepowiedziala ze jestem bezplodna hah :) kiedy bylam w ciazy i widzialam na miescie ja podeszlam i powiedzialam zeby przestaal klamac ludiz :) mam teraz cudownego synka :*

Gość gość4242
22:38 cudownego 0/1000000000000

Gość gośćKasia1
22:38 ludzi co oznacza słowo ludiz ????

Gość Dinkadinkaa
22:38 ludiz :D :D :D :D co oznacza słowo ludiz ????

Gość gość
We wróżby może nie tak bardzo, ale w klątwę cyganki tak! Spotkałam ją w centrum miasta kilkanaście lat temu, chciała pieniądz, to powróży, dychy nie chciała, chciała większy, największy jaki mam. Nie dałam, nie wróżyła, ale zanim odeszła powiedziała do mnie, że zachoruje..., że już zawsze będę chora, że będę żałować, że nie dałam pieniądza! Przypomniałam sobie o niej, jak kilka lat później zachorowałam, właśnie na to co mówiła, nadal jestem chora i czasem myślę, że to tylko zbieg okoliczności?