Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce miec 5tkę dzieci i chuj wam do tego

Polecane posty

Gość gość

wyszłam dość późno za mąż bo w wieku 35 lat mój mąż ma 38 lat rok po ślubie zaszłam w ciąże bliżniaczą i było to najwspanialsze co mnie spotkalo, bardzo chcemy miec duza rodzine .Aktualnie mam 38 lat, domek,samochod ,meza i dwójkę wspaniałych synków :) jestem w trzeciej ciąży tym razem znów synek :) chcialabym miec coreczke myslicie ze zdaze? kiedy przyjdzie menopauza?

Gość gość
Spoko. Tylko mam nadzieję, że stać Cię na tyle dzieci. I weź pod uwagę że 500+ i tak zabiorą za jakiś czas.

Gość gość
Najpierw urodz trzecie a potem dopiero mysl o kolejnym. Temat z d**y.

Gość gość
Ja man 34 lata i troje dzieci 17, 12, 7 lat , ale marzy mi się jeszcze jedne dzieciątko dziewczynka i też się zastanawiam czy jeszcze mam szansę ułożyć sobie życie i mieć pełną rodzinę po tym jak rozstalam się z ojecm dzieci

Gość gość
A co kogo obchodzi ile ty chcesz mieć dzieci? I po co taki wulgarny tytuł? Jakies problemy emocjonalne czy tylko prostackie pochodzenie i wychowanie się ujawnia?

Gość gość
A co kogo ilość twoich dzieci interesuje? Możesz i 10-cioro sobie sprawić.

Gość gość
No i świetnie autorko ! Myślę że zdarzysz przed menopauza, ale niej też na uwadze to że ciąża i kp bardzo osłabia organizm.Dlatego rodzenie dziecka za dzieckiem nie jest zawsze dobra opcja. Ja mam 24 i dwójkę, chciałabym za 5 czy 10 lat jeszcze jedno, choć mój mąż też marzy o piątce :D Finansowo spokojnie byśmy dali radę (zakładając że nic się nie zmieni przez następne kilkanaście lat ) mamy ogromny dom w sam raz na.taka gromadkę :) ale odstraszają mnie takie logistyczne rzeczy jak samochód dla takiej gromady - a oboj***ardzo nie chcielibyśmy jeździć multivanem xd poza tym wakacje też trudno zorganizować, no i co najważniejsze w tak dużej rodzinie często zacierają się wieży bo nie da się poświęcić wszystkim dużo czasu, każdy wychowuje się sam. Ty się tego nie boisz ?

Gość gość
a ja nie kumam, masz blizniaki , piszez ze masz dwojke synkow i jestes w trzeciej ciazy ??

Gość gość
01:29 szybko zaczęłaś prokreację.

Gość gość
gość dziś a ja nie kumam, masz blizniaki , piszez ze masz dwojke synkow i jestes w trzeciej ciazy ?? x Bo to prowokacja jest.

Gość gość
do gość dziś - 34 lata i 17 letnie dziecko, no kuźwa zaczęłaś się chyba pieprzyć prawie od kołyski, patologia

Gość gość
gość dziś a ja nie kumam, masz blizniaki , piszez ze masz dwojke synkow i jestes w trzeciej ciazy ?? x no ma dwojke synow- blizniakow i jest w ciazy z trzecim, moze sie pomylila piszac

Gość gość
no , to jest roznica byc w trzeciej ciazy ( blizniaki sa z jednej ciazy ) a byc w ciazy z trzecim dzieckiem

Gość gość
no i autorka zniknęła, także prowo ;)