Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metoda podnieś połóż kto stosował

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż mojego pierwszego synka bardzo rozpuściłam od początku i z każdym kolejnym miesiącem było coraz gorzej bo im był większy i mądrzejszy tym bardziej wymuszał aż w końcu budził się w nocy nawet co 30 minut bo nie wolno było go odłożyć. Więc gdy skończył rok nauczyłam go zasypiać samemu metodą 3-5-7. Metoda jest świetna ale do dziecka które ma minimum pół roku. Tymczasem mam już drugiego synka i jeszcze jak byłam w ciąży obiecałam sobie że nie popełnię drugi raz tego samego błędu i od razu będę go usypiała w łóżeczku. Po czym synusiowi bardzo się ulewało od urodzenia i trzeba było go dużo nosić i tak oto nauczył się zasypiać tylko na rękach. Chcę go oduczyć tego metodą podnieś połóż bo wiem że jest to najlepsza metoda dla dziecka w wieku 3 miesięcy. Dlatego chciałbym zapytać kto ją stosował i jak wam poszło, ile dni trwała nauka?

Gość gość
Może jestem za miękka, ale mi nie wychodziła ta metoda :) Może spróbuj położyć go i samej położyć się obok - nie musisz go nosić, a on czuje że jesteś obok i zasypia na leżąco.