Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Parkowanie prostopadle przodem wyjazd tyłem

Polecane posty

Gość gość

O ile zaparkować potrafię, to problem pojawia się gdy trzeba wyjeżdżać. Za niedługo egzamin. Egzaminator mówi żeby zaparkować po prawej stronie, wjeżdżam, no i trzeba wyjechać w tym samym kierunku. No i moje pytanie jak wyjechać aby nie uszkodzić żadnego pojazdu? Najpierw na prostych kołach, później skręcić kierownica ale wtedy zachacze troszkę o przeciwny pas, nie będzie to błąd? Można tak? Albo jak zrobić aby na tym prawym pasie wylądowac? Instruktor uczył mnie tak że jak wyjeżdżamy w prawo to kierownica do oporu i wtedy wyjedziemy, ale wydaje mi się że jak będzie obok stał samochód to ciężko będzie wyjechać taką technika bez uszkodzenia pojazdu :D także czy można wjechac troszke na przeciwny pas?

Gość gość
można,jak mu dobrze gałę op********z maleńkimi usteczkami to zdasz bez jazdy egzaminacyjnej

Gość gość
nawet musisz wjechac na drugi pas xd

Gość gość
Gosc 12/48 moze jwj nie stać na powiększenie

Gość gość
Poprosiłam o pomoc skoro nie zamierzacie odpowiedzieć z sensem to lepiej by było w ogóle się nie udzielać. Podejrzewam że jesteście starsi a inteligencja nie zaskakujecie :)

Gość gość
to ja cię zaskoczę,iloraz inteligencji 170,a prawko dostałem za sam wygląd i co zatkało kakało ?

Gość gość
Tak to jest poprosić kogoś o pomoc.