Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieska35

Jak namówić męża na wakacje za granicą?

Polecane posty

Gość Niebieska35

Od paru lat jeździmy tylko nad Bałtyk, zdarzało się skoczyć na parę dni do Zakopanego. Namawiam go na wczasy za granicą, nic wymyślnego, jakiś kraj na południu Europy, znam angielski, jednak on za nic nie chce. Nie chodzi o kwestie finansowe, bo oboje zarabiamy dobrze i mąż nad polskim morzem nie żałuje sobie pieniędzy, a to droga restauracja, a to dobry hotel. Ja nie muszę mieć super warunków, wystarczy dach nad głową, jakaś łazienka, nawet jedzenie mogę robić sama. Ciągnie mnie do świata, chciałabym zwiedzić coś nowego, zobaczyć inny kraj, popływać w czystym, turkusowym morzu, mam dość niepewnej pogody, sinic****arawanów. Mąż po prostu z wygody woli jechać w to samo miejsce i uważa, że nie chce wydziwiać, wyjazdy zagraniczne to tylko głupi szpan, tylko się wydaje, że jest lepiej itd. Do tego dorzuca kwestie patriotyzmu, wali mądrościami typu "cudze chwalicie, swego nie znacie" i twierdzi, że ulegam głupiej modzie. Nie mam już sił, jak go przekonać?

Gość Niebieska35
Mam dość sinic oraz parawanów, ocenzurowano mi :D

Gość gość
ciekawe jaka masz pupe

Gość gość
Powiedz mu, że za granicą są super laski i będzie miał na co popatrzeć. :-D

Gość gość
sinic/ i /parawanów ma w sobie c/i/p/a i automat to cenzuruje :classic_cool:

Gość gość
Może po prostu poproś żeby z Tobą pojechał, bo Tobie zależy a sama nie chcesz. Nie musi o tym marzyć, chyba dla żony może się poświęcić i wymeczyc tydzień na jakiejś pięknej wyspie :-) My nad Bałtyk jeździliśmy jak dzieci byly male, teraz najwyżej na weekend czy przy okazji jakiegos innego wyjazdu. Góry są cudowne, ale to inny wypoczynek, nie zastąpią ciepłego morza. Warto pojechać, ja uwielbiam podróże i polecam jeżeli możesz sobie pozwolić. Mąż powinien ulec, bez przesady.

Gość gość
Zazdroszczę tobie że znasz angielski my z mężem tylko po niemiecku i to nienajlepiej a, gdy i tak jeżdzimy za granicę, jest dużo, pięknych miejsc na świecie, które warto zwiedzić a że w dzisiejszych czasach ceny samolotu nie są aż takie wysokie to podróż nie jest męcząca.

Gość Niebieska35
Nie masz czego zazdrościć,mąż mnie bije i wyzywa

Gość Niebieska35
Co za podszyw w 13:16