Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie warto.się wiązać z piękna, mądra kobietą

Polecane posty

Gość gość

Co cjwile ktos.do takiej podbija a ja jestem bardzo zazdrosny

Gość gość
Dokładnie. A co jeśli podbijają do niej lepsi niż ty? Przystojniejsi, bogatsi, mądrzejsi... Dobrze wam tak prymitywni WZROKOWCY :D Chcecie mieć laski 10/10, walczcie przez całe życie z ich namolnymi adoratorami :D

Gość gość
Ja z taką się związałem. Mam dużą satysfakcję gdy inni faceci oglądają się za nią albo wręcz wpatrują się w nią gdy idziemy ulicą czy jesteśmy w pubie, dyskotece. Oni nigdy nie będą jej mieć. Mogą sobie tylko popatrzeć.

Gość gość
gość dziś Ja z taką się związałem. Mam dużą satysfakcję gdy inni faceci oglądają się za nią albo wręcz wpatrują się w nią gdy idziemy ulicą czy jesteśmy w pubie, dyskotece. Oni nigdy nie będą jej mieć. Mogą sobie tylko popatrzeć. x A dasz sobie rękę uciąć za jej wierność? Nie byłabym taka pewna siebie na twoim miejscu. Zawsze może trafić jej się ktoś lepszy. A ty zostaniesz rzucony w kąt, ze złamanym serduchem.

Gość gość
13:50 nie chwal dnia przed zachodem słońca ;)

Gość gość
Piekna i madra to najgorszy typ kobiety!

Gość gość
Nie ma takich.

Gość gość
Lepiej byc samemu, zero problemow, i zero ryzyka pojawienia sie wrzeszczacych dzieciorow.

Gość gość
Do 14:24 Kobiety mozna miec.Na starosc mozna sie z kims zwiazac zeby nie byc samemu lub zbierac na dom opieki dla starszych.

Gość gość
A od kiedy to kobiety są mądre.

Gość gość
13.55 Jestem pewien, że to ta jedyna. Ona dała już kilka razy kosza facetom, którzy do niej startowali. Jest konkretna. Nie wdaje się z takimi w żadne dyskusje. Mówi im, że jest zajęta,zakochana i nie jest zainteresowana. No i ten seks. Nie będę opisywał szczegółów bo to niekulturalne. W naszym repertuarze są takie rodzaje pieszczot, którymi nie obdarza się pierwszego lepszego. To co robimy, robią sobie osoby, które są dla siebie szczególnie bliskie, które bardzo się kochają i są całkowicie oddane swojemu partnerowi.

Gość gość
Piekna i madra to najgorszy typ kobiety!

Gość gość
14'48 To że tak jest teraz między wami to nie znaczy, że z żadnym innym za jakiś czas nie zrobi tego co robi z tobą, nawet za twoimi plecami. Po drugie primo, kosza mogła dawać biedniejszym, niższym, brzydszym, głupszym od ciebie adoratorom a może jeszcze nie trafiła na takiego, który mógłby z tobą konkurować. Już niejeden tak się przejechał, a w przypadku pięknej kobiety ryzyko zostania porzuconym jest znacznie wyższe. To chyba logiczne. Ma więcej okazji do zdrady.

Gość gość
Ciesz się chłopie że masz taką kobietę i nie wymyślaj.

Gość gość
Mój mężczyzna już od 12 lat jest szczęśliwy :)

Gość gość
Zwiaz się z brzydka, to ona będzie podbijać do innych :D

Gość gość
Pewnie przyglup pisze o lizanou sobie nawzajem doop z tych pozostalosci gowna i nazywa to miloscia hihihijihiiu :o

Gość gość1123
wlasnie najbardziej zdradzaja te przecietne i brzydkie...ekstra laski maja duze wymagania i zanim trafi sie ktos, kto jej przypasuje to hoho minie troche czasu. wszystkie najatrakcyjniejsze kobiety w moim otoczeniu sa w dlugich zwiazkach, nie skacza z kwiatka na kwiatek itd., a sporo tych przecietnych i brzydkich ktore mam w okol siebie doprawiaja rogi nie ma od razu kiedy nadarzy sie do tego okazja, bo nigdy nikt szczegolnie sie za nimi nie uganial i im odbija jak w koncu ktos sie trafi, kto sie o nia stara

Gość gość1123
najwiekszy licznik maja te przecietne i zawsze najbardziej sie puszczaly, a atrakcyjne rowiesniczki przez cale zycie moze 2-3 facetow w wieku 30 lat

Gość gość
Co to znaczy "puszczają", co to za kretyńskie określenie? Że lubią seks? A wy nie lubicie?

Gość gość
Kobiety pragna puszczalskich mezczyzna ale mezczyzni nie pragna puszczalskich kobiet zrozumcie to wkoncu.

Gość gość
Nie myl mądrości z wyrachowaniem

Gość gość
Kobiety pragna puszczalskich mezczyzna ale mezczyzni nie pragna puszczalskich kobiet zrozumcie to wkoncu. x Hipokryzja jakiegoś onanisty.

Gość gość
Tylko z piękną i mądrą kobietą warto się związać.

Gość gość
Nie zgadzam sie z autorem Uważam że warto to jak wygrana w totka czy , problem w tym ze takie połaczenie Piękna z mądrością występuj***ardzo ale to bardzo rzadko , chyba że wasza definicja mądrosci jest do bani dla madrej kobiety zaloty i zainteresowanie innych facetów moga byc miłe ale nie koniecznie i na 100% jesli jest mądra (wykształcenie nie jest miernikiem mądrosci) i jest w stałym zwiazku a ty nie jesteś kretynem czy chamem i ją kochasz , szanujesz to jest wierność jest pewna . dodam ze mądrość jest jedna i nie ma odcieni czy rodzai ale piękno to wzgledna rzecz i bardzo indywidualna dla każdego w odbiorze , nie sama twarz czy figura ale masa detali które podnoszą lub obniżają piękno do tego mimika i zachowanie ,gesty itp , dopiero cały ten obraz tworzy dla nas piękno a jak dojdzie miłość ooo to juz mamy idealne piękno . ale przypominam nie mylic zauroczenia z miłoscią a mądrości z wyrachowaniem , tylko puste lale odwzajemnią zainteresowanie innego faceta , nawet jak to bedzie model . mądra kobieta może sie uśmiechnie ale nie odwzajemni zalotów a nawet spławi ,natarczywe zaloty stanowczo spusci go z szambem . No tak ciężko trafić w totka a jeszcze rzadziej spotkamy piękna i mądrą kobietę a już taką ktora z nami chce sie wiązać to cud , tysiace facetów przejechało sie na kobiecie co do której sie pomylili moze była ładna ale napewno nie madra

Gość gość
gość dziś Nie hipokryzja tylko roznice miedzy kobietami a mezczyznami

Gość gość ja
hahahaha

Gość gość
11:39 Nie znam kobiety która by leciała na puszczalskich mężczyzn

Gość gość
To mężczyźni chcieliby żeby kobiety chciały puszczalskich, bo sami chcą się puszczać. Większość kobiet brzydzi się puszczalskich facetów. Taka prawda.