Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikamczesto

Pomocy dziewczyny sikam co chwilę

Polecane posty

Gość Sikamczesto

Dziewczyny pomocy... Latam siku co 5min a siusiam tylko kropelke i to z takim bólem ze łzami ze masakra. Cały czas mam uczucie ze chce mi sie siku a tu nic i strasznie boli az mnie tak przeszywa jakis piorun jak sikam co to moze byc jakas infekcja?

Gość gość
zakazenie układu moczowego, idz jak najpredzej do lekarza a doraznie kup sobie np. Urosept

Gość gość
Tak cię boli i ty jeszcze czekasz, do lekarza koniecznie

Gość gość
Polecam furagine, jest dostępna bez recepty, brać zgodnie z ulotka. To jest lek pierwszego rzutu przy tego typu problemach. A w pon. Z rana odrazu biec do lekarza po skierowanie na badania. Koniecznie mocz z posiewem i antybiogramem żeby dobrać odpowiedni antybiotyk. Nie wolno tego zbagatelizowac. Zdrówka życzę.

Gość Sikamczesto
Kupilam furagine ale pisze ze prZez pierwsze 3 miesiace nie stosowac w ciazy... Byc moze jestem.. Co teraz tylko lekarz zostal mi jutro... W piatek wyjezdzamy z mezem an wakacje chyba sie skoncze....

Gość gość
Byc może? Zrob test. Rozwiej watpliwosci. Jeśli jestes w ciazy to zostaje ostry dyżur lub wizyta w u lerza poz. Lekarz stwierdzi czy ciaza bedzie 100 procentowym przeciwskazanoem czy mozna ja mimo to zaaplikowac. Bakterie moga byc grozne dla organizmu i moze dojsc do zakażenia całego ukladu moczowego. Wlacznie z nerkami.

Gość gość
Przypomniało mi sie jeszcze cos z naturalnych sposobow. Zetrzyj korZeń pietruszki, zalej szklanka goracej wody, wystudz i wypij. Na mojego meza ten napar bardzo dobrze podziałal gdy z roznych wzgledow nie mogl brac lekow. Chyba dwa razy dziennie to pil.

Gość gość
Przed wypiciem trzeba odcedzic ☺

Gość gość
zurawina.. albo herbata z zurawiny.. ale z apteki nie ze sklepu bo to siki... z zawartoscia 3% zurawiny...

Gość gość
Woli się męczyć niż do lekarza iść

Gość gość
Urofuragina bez recepty