Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego takie brzydkie dziewczyny maja wziecie?

Polecane posty

Gość gość

Jak np Ewa Tylman, Iwona Wieczorek, widac to po reakcji ludzi bo staly sie znane ale i w otoczeniu chlopacy szukaja podobnych, przeciez to zadnej urody nie ma, krzywdy dlugi nos, z profilu jest wielki,usta cienkie, twarz dluga jak u faceta.. Kiedys mowilo sie o takich ''czarownice'' a teraz ??

Gość gość
Trynkiewicz też ma branie i też brzydki. Hue

Gość gość
bo wygladaja jak faceci wiec do seksu akurat pewnie maja sporo testosteronu

Gość gość
Tez tego nie rozumiem. Jestem blondynką o pełnych kształtach, długich włosach, dużych oczach i ustach, uroda w typie "baby face" włącznie z małym nosem. Kilkadziesiąt lat temu to by się o mnie zabijali, a tu niestety długo czekałam, zeby się ktoś mną zainteresował. Wybierają suche babska o ostrych rysach twarzy, a nie kobiecym wyglądzie.

Gość gość
Ja chcę Cię blondyna! Ale będę Cię ujeżdżać, a Ty mnie! :) Już się nie mogę doczekać...

Gość gość
Brzydkie mają branie u zakompleksionych, a takich nie brakuje.

Gość gość
19:11- sorry, mam juz męża :p ale zdobyłam go dobrych kilka lat później niż koleżanki obiektywnie ode mnie brzydsze i mniej kobiece. Hahaha nie rozumiem tego. W moim pokoleniu (jestem 90 rocznik) branie mają szczuplaki, o końskich zębach, nieładnej twarzy byleby koniecznie była szczupła.

Gość gość
ja tez nie czaje tego,ze dla dzisiejszych kolesi dziewczyna musi byc chuda zeby byc pociagajaca, a z twarzy to moze sobie wygladac jak pol d**y zza krzaka :/

Gość gość
Bo teraz jest era kryptogejów i innych transów :O

Gość gość
19.22 dokładnie, najważniejszą jest dla nich figura a twarz to juz może mieć jak kobyła- ważne, ze taka końska twarz założy mini, duży dekolt, będzie się czuła za...sta i już jest ,,lepsza" od kobiety ciut grubszej ale zadbanej o anielskiej twarzy i schludnym, stosowanym stroju.

Gość gość
O kurde, znam taką. Obiektywnie koszmarne brzydactwo. Liche rozjaśnione włosy, szpary w zębach włącznie ze szparą między jedynkami, nos naprawdę najdłuższy jaki widziałam u jakiejkolwiek dziewczyny, brwi grube, usta jak krechy, oczy małe i płytkie. Tyle tylko, że figurę ma modelową i pracuje jako kosmetyczka, więc umie się"zrobić". Mózgiem też nie powala. Ludzie z klasy skończyli dobre studia, a ona jest kosmetyczką. Od 16 roku życia ma chłopaka,po 5 latach za niego wyszła, dzieci mu urodziła. Facet inżynier. Co on w niej zobaczył -nie wiem. typowy przykład"ani mądra, ani ładna".

Gość gość
Też szczerze mówiąc nie wiem czemu właśnie kobiety o " szczurzej " twarzy takiej podłużnej ostrej mają większe branie od kobiet z miękkimi rysami twarzy , ktore mają więcej hormonu żeńskiego , nieraz widzę że dziewczyna ma naprawdę fatalną ostrą twarz jak mężczyzna a ma większe branie niż na prawdę ładna bo się umalowala i ubrala wyzywajaco , więc myślę że twarz raczej u facetów gra ostatnia rolę , bo jestem kobietą a nawet mi nie podobają się takie ostre twarze u facetów , już wolę takie kwadratowe szersze a nie taki długi chudy szczurek

Gość gość
Kobiecość to nie wygląd. Możecie być i miss świata ale widocznie czegoś wam brakuje, że takie suchotnice mają większe powodzenie. Takie życie. Trochę pokory drogie panie

Gość gość
Grube się pocieszaja ładna twarzą :D każda to mówi

Gość gość
19:37- na tym dziale chyba siedzą ludzie, którym się już sprawy sercowe powiodły :p ale można się z nudów pozastanawiać, czemu niektórzy nie mają gustu :p

Gość gość
Myślę że chodzi o to że faceci nie wolą brzydszych tylko boją się podbijać do pięknych , po prostu strach przed odrzuceniem , taki sobie myśli " po co tracić czas na wzdychanie do pięknej która mnie odepchnie skoro można na szybko wziąć byle co " a to błędne myślenie , wiem po sobie , mnie się kiedyś podobał bardzo przystojny , ja jemu też chociaż o tym nie widziałam ... myślałam że nie mam u takiego przystojnego szans więc dałam za wygraną , on o mnie myślał dokładnie to samo że jestem " za ładna " on właśnie teraz ma taką żonę , niska , krótkie nogi , długi nos , wielkie czoło i wielkie mniemanie o sobie , i taką się nie bała że jest za brzydka

Gość gość
19:38- między chudością a nadwagą jest jeszcze normalna waga, coś ci to mówi? :p

Gość gość
Niestety pokutuje błędne myślenie ze jak jest brzydsza, ma mniej kobieca twarz to będzie miała mniejsze wymagania , guzik prawda , ja byłam z brzydkiej facetem a miał pewność siebie jak grecki bóg , później poznałam dużo dużo przystojniejszego a był sporo skromniejszy od byłego , z kobietami jest podobnie , piękne są omijane ze strachu że będą zdradzać mieć wymagania z kosmosu , brzydsze mają większe wzięcie bo sobie myślą że taka to będzie wspaniała , niestety większość tak myśli i jak taka brzydsza będzie miała powodzenie u kilku , to automatycznie ma się za lepszą od tej naprawdę ładnej

Gość gość
gość dziś Za to z serii łatwa.

Gość gość
19.38 niekoniecznie grube, tylko NIE anorektycznie chude. Ale na tle anorektyczki co ma mega szparę miedzy nogami i krzywe nogi to faktycznie jestem gruba ;). Serio faceci takie lubią?

Gość gość
Gdzie ty widujesz tyle anorektyczek? Ja doskonale wiem jak wygląda anorektyczka wg grubej...

Gość gość
Jestescie sexy a nie kobiece. Na d***** takie jak wy (z wygladu) tez jest popyt ale u rozwiazlych i patologicznych mezczyzn

Gość gość
gość dziś I tak sie malujecie wiec co za roznica zreszta mezczyzni nie sa tacy pusci jak wy i nie patrza tak bardzo na wyglad ale na dobre serce i bycie porzadna kobieta.

Gość gość
No właśnie trochę pokory... Nie każdy się urodził piękny. Ja np mam przeciętna urodę, napewno nie jest to typowo kobieca uroda taka jak się większości mężczyzn podoba. Ale nie narzekam na brak zainteresowania, figurę mam ładna i do tego np doszłam sama ciężko praca i ćwiczeniami. A jak któraś uważa że takie osoby na nic nie zasługują a lepsze są te grube z ładna buźka, to sorry ale dla mnie to są puste lale które pstro mają w głowie.

Gość gość
Wszstkie panny i pany co tu pisza nawet nie wem czy tak was mazwac to zakompleksione brzydkie i geobw swinie ot co!!!

Gość gość
Dla ciebie dziewczyna z rozmiarem góry S i spodniami m to gruba swinia ? To jest akurat bardzo zgrabna kobieta , z dobrą figurą , ale wychudzona szczurzyca w konska twarzą będzie plula że taka to już grubas

Gość gość
20:23 no tak bo każda śliczna dziewczyna to zło wcielone a każda z 2 metrową twarzą i brzydkimi rysami to chodzący anioł

Gość gość
Gusta się facetom pozmieniały i to jest fakt. Kiedyś królowały kobiece o delikatnej urodzie, a teraz to byle wydziarana, chuda i o jak najmocniejszych rysach.