Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego takie brzydkie dziewczyny maja wziecie?

Polecane posty

Gość gość
Jestem facetem i wole szczuple bo te ponetne kobiece ksztalty to nic innego jak obtluszczone dupsko ktore jest w spodniach wypukle a po zdjeciu spodni sama galareta i celulit. Ale ja jestem bi, wiem ze duzo hetero na to leci i sie im dziwie.

Gość gość
bo maja wziecie i maja prawo miec a tak wgl to mam to bardzo w d***e, problemy trzeciego swiata macie, ja p*****le

Gość gość
Tak się pocieszajcie z tą ładną twarzą. Już sobie to wyobrażam - twarz jak księżyc w pełni, podgardle i kaprawy nosek jak świnka zapewne.. Albo po prostu przeciętna zwykła twarz, niebrzydka, ale też nikt drugi raz nie spojrzy, więc w połączeniu z tuszą, to już mamy kobietę całkowicie bezbarwną. A charakter też brzydki BTW- wychodzi z postów.. Szczerze, to więcej widziałam fatalnych małych nosów niż długich.. Mam śliczną i grubą koleżankę i ona ma branie. Sama jestem ładna, jestem baardzo szczupła, ale miałam epizod bycia grubą. I też nie narzekałam jakoś specjalnie na powodzenie. Ale owszem, większość facetów woli szczupłe laski i to się nie zmieni.

Gość gość
gość wczoraj serio? a tobie „piękne” rysy się zmieniły w brzydkie, wyglądasz na zmęczoną życiem, gówniakami i podpitym sebixem, więc kto ma gorzej? :D:D:D:D

Gość gość
żeby głupi i „ładny” miał zagadkę :P

Gość gość
15:49 a skąd pewność że jesteś ładna ? Znajac polskie standardy urody to ty jesteś co najwyżej przeciętna , ładne to są japonki, rosjanki estonki a nie byle jaka polczyna tylko dlatego że jest szczupła

Gość gość
Bo ładna więcej kosztuje więcej wymaga więcej rywali o nią , faceci wolą iść na latwizne

Gość gość
Kobiety maja inne poczucie urody.

Gość gość
oj niektóre Polki są piękne zaraz wstawię zdjęcia

Gość gość
To są jakieś przeciętne tapeciary , które bez poprawek i tapety wyglądały by jak 4/10

Gość gość
Wszystkie z nich mają męskie twarze , żadna nie ma kobiecej urody

Gość gość
Hmmm teoria z d**y. Ja jestem taka jak z opisu, a powodzenia nie mam.

Gość gość
13:33 Czym jest dla ciebie męska twarz u baby? :D

Gość gość
Pierwsza kobieta koń , ostatnia to jakiś żart , reszta 3 cm tapety a bez tego przecietniary

Gość gość
No wstaw takie, które tobie się podobają prawiczku / zazdrosna jędzo :D

Gość gość
gość dziś To są jakieś przeciętne tapeciary , które bez poprawek i tapety wyglądały by jak 4/10 xxxxx Niejedna im zazdrości urody, to jak one są 4/10 to jak wyglądają normalne kobiety bez poprawek od chirurga? :D 1/10? Wstaw tutaj swoje foty prawiczku z brzuszkiem i bez zębów z przodu, lub popatrz w lustro.

Gość gość
No jak polaczki twierdzą, ze te są brzydkie to normalnym kobietom tzw. grazynom przychodzi tylko adopcja kotów :O

Gość gość
Piękna to jest Anna sedokova z Ukrainy albo sati kazanova z Rosji

Gość gość
Polaczkom się podoba wszystko co proste, rozseksualizowane i wulgarne

Gość gość
Niema brzydkich kobiet sa tylko ludzie kturzy nie potrafia dostrzec urody, wystarczy jeden szczegol np piekny usmiech sposob wyslawiania sie piekne oczy czy charakter i ten jeden wyjatkowy szczegol obojetnie jaki, jaki lubimi w danej kobiecie potrafi nam zaslonic jej wady i dla nas staje sie synonimem piekna od kturego niepotrafimy oderwac wzroku nie wszystkim podoba sie to samo co dla jednego jest brzydkie dla drugiego jest piekne

Gość gość
Też to zauważyłem, wydaje mi się, że to wynika z tego, ze ładne kobiety mają często ogromne wymagania wizualne wobec faceta. Takie kobiety oczekują jednak męskiego, stylowego, przystojniaka, a takich jest niewiele ,często już zajęci przez kobiety nie dość , że ładne to ciekawe(pasuje, zainteresowania, wykształcenie itp)

Gość gość
"Niema brzydkich kobiet sa tylko ludzie kturzy nie potrafia dostrzec urody" Pocieszaj sie dalej. Mam jeszcze jedna uwage: - hahahahaha Dawno sie tak nie ubawilam:D

Gość gość
Bzdury to czemu są takie kobiety na które dosłownie lecą wszyscy a inne takie że może znajdzie się na nią jeden czy dwóch

Gość gość
Sa oczywiwcie ogolne kanony piekna ale potem to jak juz ktos napisal wszystko zalezy od patrzacego. Niema kobiety ktora podoba sie wszystkim co najwyzej wiekszy procent uwaza ja za atrakcyjna. Ale decyduja zawsze szczegoly. Mi sie nl niepodoba Siwiec i z tego co kojarze to nie kreci polowy moich kumpli a niektorzy to niezli babiarze. Brakuje jej czegos i ma ten sztuczny plastikowy wyraz twarzy. Przy czym musze okreslic tzw slowo kreci bo zaraz kobietki jak to ma zawsze miejsce inaczej to zrozumieja. Wiec kobiety. Ja osobiscie nie "wygonilbym" z lozka okolo 50% kobiet w wieku 20-30 lat . Co nie oznacza ze mnie kreca?. Kreci mnie kobieta ktora widzialem i zapada mi w myslach i zdarza mi sie o niej myslec i mam jej obraz w pamieci i wbrew pozorom malo jestw. Tym gronie gwiazd showbiznesu. Wiecej spotkanych przelotnie kobiet ktore mialy to cos. Czasem jest to fascynacja typowo uroda(dla mnie twarz), czasem typowo seksualna( figura, kragla pupa, odpowiednio podkreslony biust), Czasem spotykasz kobiete ktora nie rzuca Cie na kolana ani uroda ani cialem ale ma cos w sobie takiego co Cie pociaga i fascynuje. I teraz cofamy sie do do okreslenia brYdkie dziewczyny. Co dla was.kobiet to oznacza? Bo dla.nas ze kobieta moze byc brYdka(miec brYdka twarz ale miec tyle atutow i zalet ze polowa.facetow straci dla nich glowe. Jako kobietyboczekujecie ze facwt bedIe zabawny, pewnybsiebie, inteligentny itd. My mamy podobne oczekiwania ja glownienstawiam na : Usmiech(wyrazajacy radosc a nie sztuczny), tajemniczosc, inteligencje, opiekunczosc, empatie itp. Wiec teraz pomyslcie pod iloma wzgledami okresla sie atrakcyjnosc kobiety i ile kobiet zaniedbuje inne atuty kupiajac sie na urodzie. A potem zale i troski" bo on mnie zostawil" Reasumujac Dla was brzydka kobieta, dla nas mezczyzn moze byc duzo bardziej atrakcyjna niz ta ladna. "Brzydka" moze spowodowac wiekszy wzwod niz ta "ladna" na widok ktorej moze nam nawet nie drygnac bo sama uroda nie podnieca.

Gość gość
przestań pierdolić pasztecie facetom uroda wystarczy no i dlatego ja większości facetów nie kręcę no i chooj przynajmniej się nie oszukuję

Gość gość
Pitu pitu pierdu pierdu a u mnie w pracy największe wzięcie ma blondyna z dużym biustem , więc to swoje żałosne troolololo i filozofię zachowaj dla siebie , gadasz jedno a jak zobaczysz śliczną dziewczynę i tak zrobisz drugie hipokryto