Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z was ma nietypowy zawód?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o to czy mając nietypowy zawód czujecie się bezpieczniejsze na rynku pracy czy wręcz odwrotnie? Lepiej przez to zarabiacie? Niestety lub stety wykonuję mniej standardowy zawód i w moim mieście zostanie zamknięta moje firma. Jedyna w tej branży. Przenosi się do większego miasta. I teraz stoję przed dylematem czy przekwalifikować się czy ciągnąć całą rodzinę do stolicy lub innego wojewódzkiego miasta. :(:(:(

Gość gość
Nie wiem czy to można potraktować jako nietypowy zawód. Bo jestem lektorem językowym, ale nietypowego języka.

Gość gośćto ja666699987
Ja jestem sommelierem i bardzo bardzo dobrze zarabiam!!! Nietypowy zawód

Gość gość
Wow jakiego jexyka??

Gość gość
Nie wiem czy to nietypowy zawód, ale wśród kobiet raczej tak... Jestem mechanikiem maszyn rolniczych :)

Gość gość
kataloński

Gość gość
A jakie to są nietypowe zwody? Ja mam doktorat z fizyki, pracuję w firmie zajmującej się opracowywaniem materiałów pod diody świecące. Zarabiam dobrze, ale jest to ścisła specjalizacja i gdybym straciła pracę i dalej chciała robić to co robię musiałabym wyjechać z kraju.

Gość gość
Jestem skrzypaczka. Gram w orkiestrze, na ślubach, pracuje w prywatnej szkole muzycznej i tak, czuje się bezpiecznie na rynku pracy.