Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli opłakuje coś i zaraz odlajkuje to widza to wszyscy na tablicy?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko widzi to osoba której post polajkowalam i odlajkowalam w powiadomieniach? Chyba na głównej tablicy to się nie wyświetli?

Gość gość
Wyświetli

Gość gość
wyświetli

Gość gość
Nie wiem, jak to wygląda w kwestii postów, ale pamiętam, kiedy kilka lat temu, przez przypadek, kliknęłam w opcję "Dodaj do znajomych" osobie, której zaprosić nie chciałam. Palec, złośliwie, kliknął nie w to, co powinien, ech. Pamiętam, że w tej samej minucie odkliknęłam to zaproszenie, ale ta osoba i tak się zorientowała, bo wyświetliło się to na jej wyświetlaczu. Nie wiem, czy widzieli to pozostali moi znajomi, w jakiś sposób, czy tylko ta osoba, ale, mimo mojej nagłej reakcji, ona się zorientowała. W przypadku postów, wydaje mi się, że to będzie zapisane tylko w Twoim "Dzienniku aktywności", bo w "Powiadomieniach" - nie powinno, skoro odlajkowałaś. Nie jestem pewna, nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale Twoi znajomi nie powinni niczego widzieć. Jedynie ta osoba, której dałaś lajka. To może być podobna akcja na wzór tej moim z zaproszeniem, ale nie będę pisać, że jestem przekonana na sto procent. Zależy też, w jaki sposób masz ustawione opcje w "Ustawieniach prywatnych", czy dla znajomych, czy - "Tylko ja"...

Gość gość
Zle piszesz bo wszystko bedzie widac publicznie a tak zrobilam raz i wssyscy wiedzieli

Gość gość
dostanie na maila powiadomienie