Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe, że przytyłam na diecie?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku lat moja waga wynosiła tyle samo, czyli 66 kg przy wzroście 170. Ostatnio postanowiłam zrzucić jakieś 4 kg, wybrałam się do dietetyka, polecił mi dietę 1000 kalorii na 3 tygodnie. Stosowałam się do niej, tak, to zawsze jadłam ok 2000 kalorii, obecnie 1000 i zważyłam się po 2 tygodniach. No i zamiast wazyć mniej, ja ważę o kilogram więcej! Jak to możliwe?!

Gość gość
zaskoczyłaś

Gość gość
a nie jesz wiekszch porcji niz okreslone w diecie?

Gość gość
jesz wszystkie posilki? ile razy dziennie co jaki czas. i jak czesto i co pijesz? przed czy po posilku.

Gość gość
zobaczymy za kilka tygodni co to za dieta haha

Gość gość
Tak, jem wszystko, jak trzeba. 5 posiłków dziennie, wypijam ok. półtora litra wody mineralnej niegazowanej oraz 1 do 2 szklanek soku np. z marchwi lub pomarańczy (soki domowe) mieszczę się w kalorycznie w tym 1000.

Gość gość
soki owocowe sa tuczace

Gość Adassadam223
Zapoznaj się z produktem https://swiatsupli.pl/pl/spalacze-tluszczu-mocne/2032-westpharm-t-5-extreme.html Firma WestPharm Słynna jest z produkcji leków, sarmów, oraz produktów farmaceutycznych. To własnie Ona zajeła sie opracowaniem najmocniejszego spalacza tłuszczu wszechczasów. Po wielotygodniowych testach stworzyli własnie idealne połączenie dla człowieka. Spalacz ten pali maksymalnie tkanke tłuszczową. Połączenie najmocniejszych składników sprawia, iż jest faworytem w sklepie internetowym świat supli. Proces użycia kalroii podchodzi pod maksymalne wartości. Pobudzenie i Energia jest na najwyższym poziomie.