Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sama w sobote

Polecane posty

Gość gość

siedze i placze nad zyciem przegranym

Gość gość
a wp*****l chcesz ?

Gość gość
płacz,płacz

Gość gość
ile masz lat , że już marudzisz ?

Gość gość
Jestem sama i chce komus op******ic gruche chodzcie do mnie

Gość gość
Bierz mojego ale z lodem

Gość gość
Siedzę i płacze bo kochać mi się chce a nie mam z kim,przyjdź na chwilę zrobimy to szybko,mam 17 lat nie miałam jeszcze nikogo ale bardzo pragnę możesz to byc Ty

Gość gość
jak masz na imie kochana ? :D

Gość gość
Petronela :-(

Gość gość
jasna sprawa, urwała się z łańcucha , przybyła do dużego miasta , na początku zaczynała od pracy jako kelnerka, mieszkała w małym pokoju wynajmowanym, pierwszego dnia kupiła czajnik , herbatę i dwie filiżanki, nawet cukru nie było, pracując po 14 godzin na dobę na zmywaku i jako kelnerka skończyła liceum i zaliczyła maturę, w czasie wakacji ciężkie tyranie aby zarobić na studia a studia to na SGGW i ciężki kierunek 'weterynaria' , studia, praca w nocy w knajpie i roznoszenie drinków, z rozkoszą przyjmowanie poklepywanie po gołym zadku i przyjmowanie napiwków , na III roku studiów zaliczenie PRAWA JAZDY i kupno własnego auta z przebiegiem 152 tys. km. z silnikiem 16V , czwarty rok studiów - kupno własnej kawalerki 38 m.kw. , remont mieszkania , ciasne ale własne, V rok i magisterka obroniona , z kolegą ze studiów wyjazd na cały miesiąc do Budapesztu , kolega ma plany matrymonialne a kobieta ma plany życiowe aby zaliczyć DOKTORAT , w wieku 29 lat otrzymuje tytuł doktora nauk ale NIKT nie składa gratulacji , wszyscy zniknęli , wszystko zdobyte a kobieta jest sama z tymi dyplomami na ścianie ! i najważniejszego brak - kobiecie brakuje dziecka , kobieta w wieku 30 lat zaczyna się modlić aby poznać porządnego faceta, który zostanie ojcem dziecka, chętnych BRAK !