Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest jakas nadzieja?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłam na badaniach krwi z powodu złego samopoczucia. Wyszło tylko ob 12 i strzalka do góry czyli podwyższone chyba choć norma była do 12 . No i hematokryt obniżony. Reszta wyników w normie. Czy ten obnizony hematokryt może dawać jeszcze nadzieje ze to ciąża. Jutro rano robię test. Nie wiem czy się za bardzo nie nakręcam a jutro załamie. Właściwie to już 61 dzień od kiedy nie mam okresu. Nadal jestem chuda tylko piersi mam bardziej nabrzmiałe. Myślicie ze to niemozliwe? Ze już by bylo cos widać albo te badania krwi bylby gorsze?

Gość gość
Zapytaj meża

Gość gość
No bardzo fajna odpowiedz.

Gość gość
Serio od 2 mcy nie masz okresu i jeszczd nie zrobiłaś testu?:O trzeba było powiedzieć, ze bardzooo długo spóźnia Ci sie okres i, zeby zrobiono jeszcze wynik Beta HCG...

Gość gość
Chodziło mi o męża swojej koleżanki z którym się bzykałaś.

Gość gość
Nie zrobiłam testu bo pytania trudne.

Gość gość
Lekarz mi powiedział ze może jestem w ciąży. Ale ja sceptycznie nastawiona powiedziałam ze pewnie nie dlatego może nie dal. Bo ogólnie to mam nieregularny okres. Ale teraz coraz bardziej boli mnie brzuch, zawsze jak miałam miecokres to czułam ze to jest bol na okres i za chwile był a teraz w lipcu myślałam ze to bol na okres a okresu nie bylo i pomyślałam ze może jednak to ciaza. Ale w głębi duszy myślę ze może zbyt sie nakręciłam.

Gość gość
Coz, ja poza brakiem okresu i bólu brzucha jak na okres, nie miałam żadnych objawów. Dziwi mnie, ze jeszcze testu nie robiłaś. Zrob jutro, bo na co czekać? Okres juz dawno powinnas wyregulować tabletkami, żaden lekarz ci tego nie zalecił?

Gość gość
Zresztą niepotrzebne sie zastanawiam rano będę mieć pewnosc

Gość gość
tzw lekarz przepisał mi androcur po ostatnim okresie. I jak byłam na wizycie w środku lipca to powiedziałam lekarzowi ze za parę dni będę mieć okres bo już czuje taki bol brzucha jakby na okres tylko ze prawie miesiąc minie za niedługo od tej wizyty brzuch dalej boli czasami nawet jest to klujący bol ze aż mnie zagina na chwile i przestaje i nadal nic...

Gość gość
Tzw przepisał mi ten lek wtedy żebym wzięła z pierwszym dniem okresu. I na razie tego leku nie brałam bo nie wystapila.

Gość gość
Zrob jutro test i tyle. Z fusów nic nie wywróżymy.