Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacja bez wyjścia

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z nogą. Byłam u kilku ortopedów, ale to była jakaś porażka. Nawet okiem nie rzucili na badania. Mówili że pewnie i tak w końcu będę musiała zrobić sobie operację, bo rehabilitacja nie da zbyt wielkich efektów. Ostatnio trafiłam na innego niż wszyscy lekarza. Same dobre opinie w internecie. No i cóż. Wnikał w badania, zlecał dodatkowe, ale jakoś dziwnie sie zachowuje. Czasem jak go o coś pytam to milczy. Tak jakby myslami był gdzie indziej. Mam wrażenie że jest rozkojarzony,Z drugiej jednak strony wydaje sie okazywać troskę o pacjenta bo przytula i pogłaszcze. Nie chce zmieniać już lekarza bo ten jest chwalony przez moich znajomych i otoczenie. Nie umiem sie jakos z nim dogadac, co nie zmienia faktu, że dobrze mi potrafi doradzic i celna diagnoze postawil.

Gość gość
a jaką specjalizację ma konkretnie? jaki plan leczenia?

Gość gość
Możliwe, że mogę kogoś polecić. A z jakiego województwa jesteś? Jeśli miasta boisz się pisać?

Gość gość
nie chcę podawać wielu szczegółów. No jest to chirurg ortopeda. W sumie miasto dla mnie nie ma znaczenia bo moge dojechac jak lekarz dobry

Gość gość
spokojnie, nikt gościa nie pozna po województwie :D ale bardziej północ czy południe polski? wschod, zachód?

Gość gość
W jakim wieku jest ten mężczyzna?

Gość gość
nie chce go obgadywac

Gość gość
Mnie tylko zastanawia o czym on myśli jak nie odpowiada mi na pytanie. Gdzie jest myslami.

Gość gość
Bolała Cię pięta,prawda? Miałeś wykonać szereg badań,chyba nawet CT.. I zamilkłes .. Nie wiem jak sprawy się potoczyły.Mam nadzieję, że dolegliwości ustąpiły i już nie cierpisz :). Daj jakiś znak.Tutaj albo lepiej w realu :)

Gość gość
Przecież nie obgadujesz. Nie piszesz nic złego. Jakim cudem bez nazwiska miałby się skumać ktokolwiek?

Gość gość
Jak to przytula? Ty znasz go skądś? To jakiś wasz znajomy?

Gość gość
Mnie chodzi o fakt, jak można siedzac tuż obok i patrzac sie na kogos nie odpowiedziec na pytanie. On jakby czasem odpływał gdzies daleko

Gość gość
No przytula bo widzi że sie martwie ta nogą. Pogłaskał też mnie po tej nodze. To chyba nic złego

Gość gość
twój uraz jest jakoś związany z tańcem zawodowym itd? że aż tylu znajomych zna ortopedę? mogę polecić kogoś, ale nie będę pisać nazwiska, jeśli jesteś z totalnie innej części raju i nie pojedziesz, podaj chociaż czy północ, południe itd

Gość gość
chodzilo mi o to że ludzie z osiedla znaja go i soboie polecaja i w internecie tez ma duzo dobrych opinii. Nie nie tancze

Gość gość
Znam faceta który się zachowuje identycznie :D Ale to niegroźne zachowania. Spoko człowiek. Specjalizacja się zgadza. Musiałabyś napisać jak wygląda, albo tak jak wyżej mówią co za część Polski to jest, to będę wiedzieć czy to ten :D

Gość gość
no nie wiem autorko, moze ten pan ci sie spodobal, skoro az tak cie interesuje, czemu sie zamysla? w jakim wieku jest?

Gość gość
Interesuje mnie czemu sie zamysla, bo boje sie że to ja jakos zle pytania mu zadaje. Nie wiem. Moze jakies glupie sa te pytania. Mam troche poczucie winy.

Gość gość
on jest od medycyny sportowej?

Gość gość
Nie wiem w jakim jest wieku. No ale nie jest juz pierwszej mlodosci

Gość gość
po co mam pisac dokladnie kto to jest? Mnie tylko zachowanie zastanawia, bo jest dziwne

Gość gość
50-60? Jakie pytania mu zadajesz? Podoba ci się?

Gość gość
Może po prostu znim jest cos nie tak, skoro tak czesto odpływa myslami

Gość gość
To jest lekarz. Lekarz jest jak ksiadz. Nie biore go w kategoriach że mi sie podoba. Z wyglądu jest juz kolo 40 stki lub po

Gość gość
Bo być może mogłabym Ci coś doradzić, znam gościa chyba. Koleżanka wyżej też dobrze pisze, nikt tobie nie będzie z nazwiskiem innego lekarza wyskakiwał jak ty nawet części kraju nie chcesz zdradzić. Dobrze wyżej piszą że musiał ci wpaść w oko, inaczej nie chciałabyś poznać jego myśli :))))

Gość gość
23:40 to czemu cię tak interesuje to co sobie myśli i podkreślasz na forum jego głaskanie :D? bujać to my a nie nas :D ksiądz cię też po kopytku głaszcze :D? umówcie się na kawę :D

Gość gość
Wazne jest żeby z lekarzem sie dogadywac. Wtedy czlowiekowi latwiej zorzumiec sytuacje ze swoim zdrowiem. Ja zalozylam ten wątek, żeby dowiedziec sie co robie nie tak, że ten chlop milknie. Bo troche to niekomfortowe dla mnie. Po tym jak milknie to ja juz drugi raz pytania nie zadaje tego samego bo wyszlabym na głupka

Gość gość
no to może spróbuj u innego, pisałam że ci polecę jak podasz część polski, nie będę rozpowszechniać czyjegoś nazwiska jak nie wiem czy skorzystasz!!! bo 700 km nie bedziesz jechala

Gość gość
bede jechala nawet 1000 jak bedzie warto. To nie problem

Gość gość
Autorka boi się nawet podać części kraju, to jest paranoja jakaś...