Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oni dostają w ryj na dzień dobry :D

Polecane posty

Gość gość
Dają się traktować jak debile, w zamian za kasę, sławę, orgie seksualne i przynależność do klubu reptilian. Oddają duszę, lecz nie diabłom, a obcym.. porażka.

Gość gość
Nie, że porażka, bo obcym, a nie diabłom..xD Tylko rzecz jasna ogólnie.. Mają przewalone, bo ich dusze zostaną uwięzione na ziemi po wieki.. póty życie będzie istnieć w kosmosie i istnieli będą reptails (żyją od 1000 do 3000 lat!), nawet jeśli ,wyginie człowiek, to oni mają specjalne urządzenia nie pozwalające przebić się duszy dalej.. nie może "odlecieć" w stronę energii matki/Boga. Tak o to powstała reinkarnacja, na potrzeby gadów. Gady pierwotnie chciały aby ziemię także zasiedliły gadziądka/dinusie, ale dinkom zabrakło rozumku, to je wycieli w pień.

Gość gość
Duszę można wychwycić na poziomie elementarnym także w tym miejscu, kwanty i bozon Higgsa również- zazębia się świat fizyczny i "duchowy".. to jedno i to samo, niema nieba na górze i piekła na dole, nawet nie chodzi o inny wymiar.. Bardziej o rozmiar :D i przenikanie..;)

Gość gość
01:21 No tak, sami tam lezą.. po podpisaniu cyrografu (jak kto woli) nie ma odwrotu, sprzedajesz duszę, oni tylko czekają by zabrać sobie to co do nich już należy. https://youtu.be/vWCuiO4S7Qo Najwięcej u nich piosenkarzy, pewnie dlatego, że jako artyści mają większą wrażliwość, co zapewnia wyższy poziom energetyczny duszy, karmionej w dodatku złymi emocjami takimi jak pycha, duma, próżność, chciwość no i rozpusta, stąd te ciągłe orgie seksualne..;) W zamian oddają to co mają najcenniejszego, za kasę i sławę, wolny sex i zaspokojenie najbrudniejszych fantazji erotycznych, w tym morderstwa i tortury na porywanych ludziach. Ogółemi syf, dno i trzy metry mułu. Aha no i wyróżnienie.. elita i to "marsjańska" :D z którą swobodnie (albo prawie) mogą obcować i do której tak bardzo chcą się upodobnić -widząc w nich bogów - naćpani..ale de facto w porównaniu z ludźmi to obcy są wielkimi bóstwami. Nie tylko ze względu na ich rozwinięcie i poziom cywilizacyjny, ale przede wszystkim na ludzkie zacofanie, w stosunku do naturalnego rytmu osiągania wiedzy. Ja naprawdę mam wrażenie, że ludzkość się cofa..

Gość gośćMentalist
Ten gostek z dragon imagine - Dan- przegioł pałę i nie ze względu na to, co powiedział, ale ze względu na to, że odgrywa scenę poszkodowanego, biednego, zszokowanego, zaskoczonego i niewinnego, natomiast wszystko odbywa się pod kontrolą illuminatos, a on po prostu jest na ich usługach. Scena w łóżku bez koszulki rozwaliła mnie najbardziej.. człowiek, który się boi - nie rozbiera się do filmiku!.. Poza tym chodzi raczej o to, aby stworzyć atmosferę intymności i bliskości z widzami, taki zabieg żeby uwiarygodnić scenę spowiedzi.;) Po co im to? Nie wiem, muszę jesz ze to przemyśleć. :P Mam kilka teorii..

Nienawidze tego zespołu imaginował dragons po jednym teledysku dostałam ataku paniki i płaczu nie mogłam się uspokoić muszę brac jednorozki na uspokojenie

Gość gość
Skad mam wiedzieć o czym jest film jak nie jest po polsku

Gość gość
dziś Większa część holywierdu pierdu i amerykańskiej sceny mussycznej ;)

Gość gość
ość dziś Skad mam wiedzieć o czym jest film jak nie jest po polsku X :D

Dokładnie oni codziennie wiesA o tym ze czas im się kończy i nie maja nic do stracenia Wiec szukają coraz to nowych bodźców ( głównie gwałcą małe dzieci ) poprostu dostają świra

Gość gość
Agatka co ty w takie bajki wierzysz cipko:D

Gość gość
Hahaha ta jasne:D

Gość gość
A Trump nie gwałci nic?

Gość gość
To nie hilary gwałci tylko koorewna elżbietka je pożera ;) :O kiedyś była na Węgrzech odwiedzić sierociniec, wybrała kilka dzieci na przechadzkę. Po powrocie kilkoro z nich brakowało i też już nigdy nie wróciły... I co wy na to hmm?? Posłuchajcie sobie wywiadu z Melem Gibsonem, wspaniały aktor i wybitny reżyser.. został przepędzony z holiludu, gdy zaczął mówić o porywanych dzieciach (i tu ciekawostka, głównie z Polski :O) i zjadaniu ich czy spijaniu ich krwi przez amerykańskich celebrytów.. (nie widział jeszcze reptilian) O polowaniach masońskich na nagie kobiety o północy, wpuszczone do lasu i błądzące po omacku? Prawdopodobnie w tego typu praktyki zamieszani są członkowie większości europejskich rodzin królewskich, kobiety również.. Prince miał zostać zwerbowany tak jak Michael Jackson, ale w przeciwieństwie do tego drugiego bronił się rękami i nogami, również przeróżnymi symbolami (chodziło zapewne o medialny dialog z illuminati) gdy zaczął mówić o tym jawnie umarł. Jego śmierć została zdiagnozowana jako morderstwo.. Michael nagrał piosenkę przeciwko masonom pt. "They don't care about us", świetną zresztą..

Gość gość
"Nienawidze tego zespołu imaginował dragons po jednym teledysku dostałam ataku paniki i płaczu nie mogłam się uspokoić muszę brac jednorozki na uspokojenie" x :D:D:D już piątą minutę mam polew z tego komentarza xD

Gość gość
gość dziś x No to jest mega głupia dziołcha az chciałbym taką dziewczynę:D

Gość gość
gosc agatka a jaki to był teledysk?

Gość gość
Japiehdole, co to foliarstwo... xDDDD

Gość gość
gość dziś Lecz się na giry bo na ten kopnięty sagan zdecydowanie za późno xD