Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionySamotnik

Jestem bardzo samotny.. :(

Polecane posty

Gość ZagubionySamotnik

Cześć, Mam 20 lat,z chwilą,gdy skończyłem szkołę,zostałem sam,nie mam nikogo z kim mógłbym pogadać,poza internetowymi znajomymi.Nasza klasa nigdy zgrana nie była,stąd nikt z nikim nie utrzymuje kontaktów.Bardzo lubię kontakt z ludźmi,ale przez tę sytuację,stałem się domatorem,nie wychodzę z domu,chyba,że w ramach obowiązków domowych (iść zrobić zakupy,czy wyrzucić śmieci,to jedyne sytuacje,kiedy wychodzę).Dlaczego nie próbuję znaleźć sobie towarzystwa? Z jednej strony jestem bardzo nieśmiały w stosunku do dziewczyn,kolegów też raczej nie znajdę,bo jak? Zagadasz,to od razu pomyśli,że jesteś homo...A mi po prostu doskwiera samotność,moje życie stało się jedną,wielką rutyną.Nic mnie nie cieszy,czuję,że tak będzie już zawsze.Eh,nie wiem,co mam robić.

Gość gość
Weź się za zarabianie pieniędzy, ja mam już 30 i nie potrzebuje kolegów.

Gość gość
Kup sobie psa

Gość gość
Tez zawsze zylem jako samotnik, teraz mam 25 lat prauje mieszkam sam na wynajmie, ale pieniędzy duzo nie mam. Ogólnie lipa jest byc samotnikiem na dłuższa mete

Gość gość
Dziś ludzię są niechętni do kontaktów

Gość znafca życia
bo ludzie w dzisiejszych czasach to wyrachowane i interesowne szuje i widzą tylko du/py cy/cki ci/ki kase i czubek własnego nosa

Gość gość
dobrze to ująłeś

Gość gość
Mam tak samo. Jak ktoś chce mnie poznać, niech pisze na k.zoc małpa wp.pl I tyle.

Gość gość
a ile macie lat ? ja 31

Gość Człowiek nikt
Też mam 31 lat. Jestem skończony jeżeli chodzi budowanie relacji międzyludzkich. Przegryw po studiach bez pracy - podczłowiek nie warty poznawania. Od kiedy zawaliłem studia po raz pierwszy postanowiłem trzymać wszystkich na dystans. Miało to się skończyć po ukończeniu studiów i rozpoczęciu kariery zawodowej. Ale misterny plan poszedł w łeb bo nikt nie chce mnie nawet na staż przyjąć. W sumie nawet gdybym znalazł pracę to 8 lat wyalienowania zostawia ślad na psychice na tyle że człowiek nie będzie w stanie nawiązywać relacji. Do tego dochodzą nerwice utrudniające normalną komunikację.

Gość gość
Z ludzmi mozna tylko obgadywac innych za plecami i pic. Tez mi atrakcje.

Gość gość
gość dziś Nie każdy jest tobą defetystyczna kaleko.

Gość gość
Ja tez jestem samotna mimo mieszkania z chlopakiem, jestem jak zrobiona z szyby ;C wszystko jest wazniejsze ode mnie, granie na komputerku z kolegami, kazdy glupi telefon a on fru i nie wazne ze narzekam ze chce troche czasu.Mieszkamy za granica, mam tu rodzine ale niestety ma na mnie w********* ta z polski rowniez *poza mamą(* i odzywa sie jak czegos potrzebuje, kolezanek nie mam, wiec siedze w domu i jak sie nazbiera mi tych smutkow to siedze patrze w sciane i zbiera mi sie na placz :c ze nie jestem dla nikogo wazna, potrzebna :c

Gość gość
gość dziś Xxx Morda pedalski uchlany cwelu :D

Gość gość
Ja też jestem outsiderką. Jeśli chcecie poznać to itsjustme123@o2.pl opolskie ;) chętnie pogadam z kimś na poziomie.