Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamami8896

Kulki gejszy jakie?

Polecane posty

Gość Mamami8896

Po dwoch porodach naturalnych nic nie jest tajie jak bylo...:':-/ czy ktos uzywq kulek i czy polecacie? Jeeli tak to prosze o podpowiedzi,na co zwrocic uwage. I jesli mozecie polecic jakies konkrety poprosze. Oczywiscie nie za wygorowane sumy

Gość gość
po co ci one żabciu ?

Gość gość
1. Nie sugeruj się reklamami. 2. Bezwzględnie muszą buć wykonane z bezpiecznych materiałów, nie powodujących uczuleń ani podrażnień np silikonu nedycznego. To musi być potwierdzone certyfikatem. 3. Muszą stanowić jedną całość, łatwą do utrzymania w czystości. Wszelkie połączenia stają się potencjalnym miejsce rozwoju bakterii. 4. Żadnych sznurków łączących. 5. Konieczne dbanie o ich bezwzględną czystość. 6. Nie kupuj przez internet. Jak nie jesteś pewna czy masz pytania idź śmiało do dużego sexshopu i zapytaj obsługę, najlepiej kobietę. Naprawdę pomoże i doradzi. Lepiej niż to forum, które zasypie Cię linkami z reklamami.

Gość gość
Ja po trzech porodach używam dwóch pomarańczy, w prezerwatywach, żeby się nie zarazić jakąś chemią. Tobie, po dwóch porodach myślę, że wystarczą mandarynki.

Gość gość
O! Tanio i ekologicznie :)

Gość gość
Marmurowe. Ja takich używam. Łatwo utrzymać w czystości, i co ważne, trzeba popracować, żeby UTRZYMAĆ w pochwie. No, ale chyba, o to chodzi? :-)