Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wzielibyscie piękna Rosjanke do związku

Polecane posty

Gość gość

Jeśli była by kochana dobra , urocza rodzinna ale trochę chciwa?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Jeśli miałaby zachodnią mentalność to jasne, że tak. Rosjanki to bardzo często rodzinne i oddane kobiety a do tego bardzo ładne. Kiedyś chodziłem z ruską z okolic Brańska, miała właśnie zachodnią mentalność, nie wschodnią no ale ona nie wyobrażała się żyć z dala od rodziny i w końcu postanowiła wrócić do Rosji mimo, że w Polsce bardzo jej się podobała. Chciała żebym jechał z nią, ale nie wyobrażam sobie życia w Rosji.

Gość gość
W Krakowie dużo ruskich pracuje. Ukrów też ale co ciekawe coraz więcej ruskich też emigruje do Polski za chlebem.

Gość gość
Rosjanki są bardziej kobiece i mniej bojowe od Polek ale jest jedno ale , one bardzo ale to bardzo patrzą na pieniądze , są bardziej lapczywe na kasę od Ukrainek

Gość ZawszeOnline
Z Ruską to nie wiem, ale ostatnio umówiłem się na randkę z Białorusinką co pracuje w żabce w mojej okolicy.

Gość gość
Bialorusinki nie są takie ładne jak Rosjanki które mają domieszke azjatyckiej krwi

Gość gość
dziś Białorusini to przecież w 70% zrusyfikowani Polacy... Nie pamiętasz historii I i II Rzeczpospolitej oraz Królestwa Polskiego? Przecież tam gdzie oni mieszkają to były nasze dawne ziemie. Większość Białorusinów ma polskie korzenie, albo bezpośrednio po rodzicach, albo jakąś ciotkę, wujka Polaka. Białorusinki, te z zachodu kraju są bardzo podobne do Polek, Te ze wschodu już mają trochę inne pochodzenie etniczne.

Gość gość
dziś Może te z Moskwy to lecą na kasę, podobnie jak Warszawianki z resztą. Ta z Brańska o której pisałem, to była zachwycona stopą życia w Polsce :D Bo w jej okolicach bida aż piszczy. Ale ruskie kobiety to patriotki, mimo bidy chciała wracać do Rosji.

Gość gość
Wlasnie też zauważyłam że bialorusinki są jakoś mało ładne w porównaniu do ukrainek czy rosjanek, nie mają już tak delikatnych twarzy

Gość gość
No wybacz ale mam koleżankę Rosjanke z małej miesciny i byla w szoku że Polak który wziął ją na randkę nic a nic jej nie kupił , powiedziała że jak wszyscy Polacy tacy są to ona już woli Rosjanina

Gość gość
Z pewnych wzgledow bym sie nie wiazal.

Gość gość
Ogólnie mam taką koleżankę rosjanke o imieniu jana i spytalam się jacy są dla niej polscy faceci to powiedziała że przystojni ale cholernie skapi, nic kobietom nie kupują i zbyt szybko namawiają do seksu , więc stwierdziła że z Polakami sobie daje spokój , wzięła się teraz za poludniowcow

Gość gość
dziś Ja zauważyłem pewną prawidłowość pracując w różnych krajach Europy. Im kraj bogatszy tym ludzie są bardziej oszczędni. Niemcy są skąpi, a są bogaci, Szwajcarzy jeszcze bogatsi od Niemców i jeszcze bardziej skąpi, a o Luksemburczykach to już nawet nie wspomnę...więc może dobrze, że uczymy się skąpstwa, może zaprowadzi nas to w dobrym kierunku ;) A tak już na serio, to trzeba szukać balansu. Z jednej strony nie być skąpcem, a z drugiej nie dawać się doić na kasę. Kobiety też są różne, jedna chce ciebie,a druga twoich pieniędzy i trzeba umieć to wybadać zwłaszcza wśród kobiet ze wschodu.

Gość gość
Też to zauważyłam , jak Rosjanin złapie trochę kasy to od razu kupuję swojej swietlanie, łańcuszki , sukienki , torciki , zauwazylam to mieszkając z ruskimi w Niemczech , Włosi też są bardzo chojni , Polacy i Niemcy są mega skapi

Gość gość
dziś Dlatego Niemcy mają, Szwedzi mają i ogółem północ i zachód ma a południe i wschód gawno ma!

Gość gość
Wschód ma goffno bo od czasu do czasu kupują swojej kobiecie prezent ? Ja się nie dziwię że ruskie panny nie chcą na was spojrzeć , nie dość że biedni brzydcy to jeszcze chcą na siłę Niemców udawać ktorymi nigdy nie będziecie , ja wolę biednego Rosjanina który by o mnie dbał i kochał zamiast faceta który oszczędza na wszystkich tylko nie na sobie

Gość gość
dziś Oj chcą, chcą. Polacy mają duże branie u kobiet ze wschodu. Mieszkając w dużym mieście gdzie pracuje sporo Ukraińców, Ruskich, Białorusinów, Rumunów czy Macedończyków mogę ci to z ręką na sercu powiedzieć.

Gość gość
Jakoś moja narzeczona Polka! Sama zaproponowała byśmy sprawiali sobie mało kosztowne, symboliczne prezenty. Bo liczy się pamięć, a nie kasa. Jak widać i takie fajne dziewczyny się trafiają. Moja narzeczona chce byśmy w przyszłości zbudowali sobie dom, podróżowali, jest oszczędna i nie sama nie woła ode mnie kasy na d**erele.

Gość gość
Chca bo jeszcze nie wiedzą że z takiego Polaka nie ma pożytku ,,jak tylko go poznają lepiej to odchodzą ,tak jak ta moja koleżanka z Rosji która była Polakami zachwycona do momentu kiedy się dowiedziała że nie chcą jej kupować drogich prezentów bo przecież tacy BOGACI , tak samo jak polki kiedyś myslaly że jak dorwa Niemca to będą ksiezniczami z apartamentu a pan Niemiec wygonil do roboty kazał pracować i 70 % takich małżeństw się rozwiodlo

Gość gość
Jak jest chciwa to nie mozna o takiej powiedziec dobra. Ta rasa do prostytucji i na targ i bazar na handel sie tylko nadaje

Gość gość
dziś Ale ty zmyślasz dziewczyno... Pisałem wyżej, że spotykałem się z Rosjanką. Byłem wiele razy w jej okolicach w Rosji. Poznałem dużo ruskich kobiet i wsadź sobie w buty te opowiastki, że wszystkie chcą by facet obsypywał je kasą i prezentami. Może ruskie blachary tak chcą, ale i w Polsce znajdą się blachary. Natomiast większość to normalne kobiety, często z biednych domów, znają trudy życia i nie wymagają cudów na kiju. Ruscy są w tym podobni do Polaków, że chcą jedynie mieć warunki do życia, a o resztę są w stanie sami zadbać ciężką pracą.

Gość gość
13:06 czy ty jesteś dziecko z Narnii ? Nie ma czegoś takiego jak bezinteresowna miłość , ruska nie chce biedaka a ty nie chcesz biednej która trzeba utrzymywać ,jesteś tak samo interesowny jak rosjanka

Gość gość
13:09 te twoje randki to chyba były 30 lat temu , kolega Rosjanin z warszawy pracujący w jakiejś fabryce zmywarek powiedział że do Rosjanki bez pieniedzy nie podchodz , że polki są brzydsze ale mniej ksiezniczkiwate i wymagające

Gość gość
Kiedys ten ruski opowiadał mi jak mieszkał między Moskwą a Sankt petersburgiem w takiej małej wsi , poszedł na randkę na pieszo to ta dziewczyna kazała mu się ZABIC bo nie miał samochodu , mimo że ma 30 lat to powiedział ze młodej rosjanki nie ma się co tykac więc chce taką po 40 stce albo polke

Gość gość
dziś 60 lat temu wiesz? Dwa lata nie minęło jeszcze... Ale ty i tak wiesz lepiej i będziesz szufladkować wszystkie, bo daje ci to złudny komfort we własnej głowie.

Gość gość
Nikogo nie szufladkuje ? Po prostu mówię o osobach które znam , kiedyś na czacie rozmawiałam z rosjaninem z permu i powiedział że duzo Rosjan chwali Polki, że same na siebie zarabiają , są samodzielne ,,a rosjanki liczą tylko że będą rozpieszczane non stop i traktowane jak księżniczki mimo ze naduzywaja alkoholu jak mężczyźni , u sąsiada trawa zawsze bardziej zielona

Gość gość
dziś Haha :D Bo rusek się próbował przypucować. Typowe... a u nas to kobiety takie złe, a tu takie super... Nie czaisz bazy?

Gość gość
Tak samo jak mówi się że ukrainki sa cudowne , bla bla, a Ukraińcy mówią o swoich kobietach zupełnie co innego , że są leniwe chciwe, że są miłe tylko jak coś dostaną , skoro ta ukraina taką pełną cudownych kobiet to czemu jego była ukrainka zostawiła go bo nie miał pieniędzy a następnej szukał 5 lat aż znalazł 100 kilowa oksane ? Taka cudowna ta ukraina pełna aniołów bezinteresownych a po 5 latach znalazł jedynie starszą od niego z nadwagą

Gość gość
Nie uważam, że Ukrainki są super, bo wiem jak wysoki jest tam wskaźnik zakażeń HIV - jak w Afryce, dosłownie :/ Spotykałem się z kobietą z Rosji, byłem w Rosji, poznałem tam na miejscu wiele osób w tym kobiet i mówię o swoich doświadczeniach, że to bzdura, że Ruskie są roszczeniowe i wszystkie lecą na kasę - to po prostu nie prawda. Podobnie też nie uważam, że Polki są roszczeniowe w swojej większości. Dojrzali ludzie nie szufladkują się nawzajem.