Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalamana brakiem dzieci

Polecane posty

Gość gość

Nie mam komu sie wyzalic :( mam po 30 stce I bardzo chce miec dzieci. Wkurza mnie jak ktos mi mowi ,ze trzeba bylo wczesniej. Wczesniej mialam narzeczonego ale go nie kochalam a potem zwiazek zmezczyzna ,ktory mnie zdradzal. Czy z nimi mialam miec te dzieci ? Jakis czas temu probowalam z obecnym narzeczonym przez wiele miesiecy I nic. Mam torbielki do 2,5 cm na prawym jajniku. Kiedy zaczelam starania zauwazylam ,ze pomimo regilarnych miesiaczek nie ma innych oznak "plodnosci". Testy owulacyjne dodatnie. W miedzy czasie stracilam prace. Teraz mam nowa dzieki czemu stac mnie bedzie na ewentualne leczenie, probuje hormonalnie leczyc te torbiele. Musialam na jakies 5 miesiecy zaprzestac starania o dzidzusia I jestem zdruzgotana. Mam nerwice. Okazalo sie ,ze moja kuzynka jest w kolejnej ciazy a ja nie potrafie sie cieszyc. Ja tez wtedy probowalam zajsc w ciaze I nie wyszlo. Jestem zalamana :(

Gość gość
E tam dzieci ja nawet o pogodzie nie mam z kim wrodzinie pogadac bo na całym swiecie tylko dziw/ki i kurw/iarze i o czym tu gadac chyba oi du/pie maryni

Gość gość
bardzo duzo kobiet ,ktore czekaja z zajsciem w ciaze ma pozniej problemy z plodnoscia.w duzej mierze przyczyna sa lata lykania tabletek antykoncepcyjnych

Gość gość
Moja siostra ma PCOS ,torbiele na jajnikach i niedawno urodziła synka, dodam że wogóle się nie leczyła tak więc mniej nadzieje że też zostaniesz mamą, i pamiętaj nie denerwuj się bo nerwica Ci w niczym nie pomoże. Powodzenia.