Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazcie mi dziewczyne w ktorej kazdy sie zakocha.

Polecane posty

Gość gość

Pokazcie mi dziewczyne w ktorej kazdy sie zakocha.

Gość gość
Karina sycheva z Rosji

Gość gość
Anna pletnyova z Rosji

Gość gość
Śliczna :)

Gość gość
Marina sergeevna abrosimova też z Rosji

Gość gość
Gdyby zakochanie zależało od wyglądu to każdy by zakochany chodził. Co za męskie debile tu siedzą i koniotrzepy.

Gość gość
ta karina to jakies dziecko...

Gość gość
Ta ximena ma wąsa, ale co kto lubi

Gość gość
gość dziś Gdyby zakochanie zależało od wyglądu to każdy by zakochany chodził. Co za męskie debile tu siedzą i koniotrzepy. x Autorowi pewnie chodziło nie tyle o zakochanie, co wzbudzenie pożądania. Aczkolwiek te wymienione wyżej okazy nie wywołują u mnie żadnych emocji, ładne, urodziwe, ale niestety nie seksowne.

Gość gość
Ta ximena jest akurat fatalna taki mexykanin przerobiony na babe

Gość gość
Kobieta do związku ma budzić ciepłe uczucia a nie porządnie , porządnie to może budzić szlauf z clubu który daje po drinku

Gość gość
15:03 Jak facet nie czuje pożądania do kobiety, to nie wejdzie w nią w związek ;) bo ma naturę seksualną i potrzebuje zaspokojenia w pierwszej kolejności, a dopiero na drugim miejscu są tak zwane ''głębsze uczucia'', czyli fantastyczny wytwór kulturowy łagodzący naturę człowieka

Gość gość
Dziwne bo jak jeżdżę gdzieś z bratem autem to na te wymalowane rozneglizowane gwiżdże robi seksualne podteksty , jak idzie jakaś piękna skromna to tylko nieśmiało patrzy z zauroczeniem

Gość gość
Beata Chmielowska - Olech. Najpiękniejszy Anioł! <3

Gość gość
gość dziś Co świadczy tylko o tym, że ekscytacja i emocje są bliżej tych pierwszych. Jakby zestawić taką przebojową i wyzwoloną kobietę, z tą skromną i nieśmiałą, to pierwsza wygrywa zdecydowanie. W dodatku w związku z taką jest mniej spięć skutkiem satysfakcjonującego rozładowania napięcia seksualnego.

Gość gość
No ta Chmielewska całkiem ładna , ja od siebie dam Anie Przybylska i Ole ciupe

Gość gość
15:11 pierwsza w sam raz na raz i kopa w doope , druga do związku i kochania

Gość gość
gość dziś Przeciętna przecież.. jestem do prawdy zaskoczona.. x gość dziś To już raczej rumuńska piosenkarka w tym typie o pseudonimie Inna.. gdyż ta pani też mnie nie przekonuje.. jest zwykła. gość dziś Bardzo ładna ALE taką dziewczyną jest Adriana Lima albo Jessica Alba- tamte nie dorastają im do pięt, ale to tylko moja opinia.

Gość gość
15:13 Pierwsza na ekscytującą partnerkę życiową, druga jako nudna kura domowa. Na co komu nieśmiała drętwa ograniczona lalka? W życiu bym nie chciał takiej ;)

Gość gość
Ś.P Anna Przybylska to Kobieta piękna i z wielką klasą. Mało jest takich osobistości. Cudowna Kobieta. Czytałam dość dawno temu, że mąż Pani Ani znalazł sobie nową Kobietę, co jest dla mnie zrozumiałem, natomiast artykuł brzmiał "To ona zastąpi mu Annę" Ja osobiście uważam, że żadna Kobieta nie jest wstanie zastąpić tak cudownej osoby jaką była Pani Ania ;)

Gość gość
Ta Anna to bardzo przeciętna kobieta zarówno z twarzy jak i ciała. I tandetnym ruskim stylu jak z bazaru nie wspominam. Ale nie od dziś wiadomo że większość facetów ma fatalny gust pod tym względem. Byle było wulgarnie i golo wtedy gra gitara.

Gość gość
Znam taką jedną piękna i bardzo wartościowa ale oczywiście zdj nie wrzuce, ale te okazy ze zdjęć nie dorastają jej do pięt.

Gość gość
No tak bo najpiękniejsze są polki z wielkimi czolami i podluznymi twarzami jak kayah albo Justyna Steczkowska

Gość gość
15:19 jesteś raczej jedna z tych rozwydrzonych zbyt pewnych siebie irytujacych kobiet o charakterze babochlopa , większości mężczyzn podobają się skromne ciepłe kobiety w typie ani przybylskiej , które grzesza cudowna uroda i złotym sercem

Gość gość
Natalia Oreiro, Nicole Scharzinger, Natalia Kubicka.

Gość gość
Rosjanki sa najpiękniejsze Natalia rudina jest cudowna

Gość gość
Jessica alba nie jest piękna , może się odznacza na tle amerykanek ale na tle większości Rosjanek slabizna totalna