Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mając chłopaka spróbowałyście z ciekawości jak to jest z innym?

Polecane posty

Gość gość
Do 15.10 To ja. Chłopak powyżej. Pisałem prawdę. Moim zdaniem nie ma tego złego. Większość z nas przed poznaniem życiowego partnera miało różne okazje do intymnych kontaktów z przedstawicielami płci przeciwnej. Prawda jest taka, że gdybyśmy te wszystkie okazje wykorzystywali, nie związalibyśmy się ze swoimi obecnymi partnerami gdyż wcześniej związalibyśmy się z kimś innym. Ja mam świetną żonę i nie zamieniłbym jej na żadną inną. Zanim ją poznałem całowałem się tylko z dwiema dziewczynami. Do tego dochodzi ta sytuacja z cipką koleżanki, ale wtedy chodziłem już z moją przyszłą żoną. Okazji do całowania i obmacywanek miałem dużo więcej, ale ich nie wykorzystałem. Gdybym je wykorzystywał mógłbym zawinąć na stałe do innego portu i wtedy nigdy nie poznałbym mojej żony gdyż moją partnerką byłaby inna kobieta. Tego szczerze mówiąc bym nie chciał.

Gość gość
16:34 Tak mam i młoda już nie jestem, bo po 30. I w życiu pożądalam tylko 2 facetów :) W pierwszym związku, ani mi coś takiego przez myśl nie przeszło, bo i po co. W drugim tak samo. Wiele kobiet tak ma, że seks im sprawia przyjemność jedynie z ukochanym i w stabilnym związku. To pewnie też zależy od indywidualnej wrażliwości i tego czy dana osoba bardziej się w życiu kieruje sercem i rozumem czy popedem.

Gość gość
16:51.Nie wiem dlaczego jesteś taki dumny z tego, że zdradziłeś dziewczynę. Rozumiem, że powiedziałeś jej o tym incydencie, ona Ci wybaczyła i dobraliście się.

Gość gość
Miało być pobraliście się- telefon zmienił.

Gość OzdobnyKrysztalowe
Dlatego nigdy nie ma jednej odpowiedzi. Nawet nt zdrady opini jest mnostwo. Jedni rozgrzeszaja inni pietnuja. Rozumiem ze pani jest zadowolona z zycia z mezem,super. Mysle ze dobrze pani trafila,kazdy z nas mial powazny kryzys,stad pewnie te dylematy. Ja nie zaluje ze mam meza,ale czasem mysle ze malo poprobowalam zycia. Do "chlopaka wyzej" ja cie nie oceniam,to twoje zycie,widocznie tego potrzebowales i wystarczy. Nie kazdy jednak tak postepuje. Myslisz ze zona wiedzac o tym bylaby z toba? Miales takie pragnienie ale nie bylo ono wporzadku.

Gość gość
17.39 Wtedy nie byliśmy jeszcze małżeństwem. Oczywiście ona o tym nie wie i się nie dowie. Nie wolno ujawniać zawsze całej prawdy bo prawda może czasami zniszczyć nam życie. Nie odbyłem stosunku z moją koleżanką. Jedyną kobietą z którą odbyłem stosunek jest moja żona Lepiej dotykać obcej cipki przed ślubem niż po ślubie. Gdybym nie zrobiłbym tego za czasów kawalerskich, kusiłoby mnie to teraz.

Gość gość
"Wtedy nie byliśmy jeszcze małżeństwem." X I co z tego. To jak się nie małżeństwem, ale ma się dziewczynę/chłopaka to się maca inntch/inną? XX "Oczywiście ona o tym nie wie i się nie dowie. Nie wolno ujawniać zawsze całej prawdy bo prawda może czasami zniszczyć nam życie." XX Nie no jasne, najpierw zdradza a potem nie chce niszczyć życia. Małżeństwo zbudowane na kłamstwie, gratuluję. XXX "Nie odbyłem stosunku z moją koleżanką" XXX I co z tego, to też jest zdrada. XXXX "Lepiej dotykać obcej c*pki przed ślubem niż po ślubie." XXXXX A dlatego bo......, jak się z kimś jest bez względu czy jaki małżeństwo czy nie to się obcych nie ma. Fajnie, gdyby Twoja żona zrobiła to samo będąc Twoja dziwczyna- może też jakimś kolega się wymacała.

Gość gość
17:50. Jaka tam że mnie pani, mam dopiero 40+

Gość OzdobnyKrysztalowe
:-) to w ramach wyrazu szacunku a nie wytykania wieku