Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ladne kobiety moga byc wierne?

Polecane posty

Gość gość

Czy taka kobieta powiedzmy 7 /10 , 9/10 moze byc wierna? Spotykam sie z taka i zastanawia mnie to ilu ja miala przedemna

Gość gość
Często takie są nawet dziewicami , ja znam brzydka puszczalska która myślała że jak da doopy to chłopa złapie , nie sugeruj się urodą bo czasem piękna ma dobre serce a brzydka nie

Gość gość
to rzecz charakteru, wychowania, no i własnego wartościowania...

Gość gość
Przecież to nie zależy od wyglądu, tylko od siły popędu i braku hamulców

Gość gość
Brzydkie też mogą być nie wierne bo mają np patologiczny umysł

Gość gość
Przystojny facet też nie będzie wierny bo ma do wyboru i do koloru więc grzech nie skorzystać. Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę że facet to facet i ma mniejsza skłonność do monogamii więc prędzej piękna kobieta będzie wierna niż piękny chłop.

Gość gość
beka

Gość gość
wiernosc czy nie najbardziej zalezy od charakteru. choc dosyc istotne sa czynniki zewnetrzne - stres, poziom zycia i zadowolenia... nie ma reguly zaleznej wprostproporcjonalnie od urody. niezaleznie od plci.

Gość gość
Czy ladne kobiety moga byc wierne? x Nie. Za dużo bolców wokół. Wystarczy, że któryś wywoła emocje i uż może się wbić. Kobiety nie kierują się zasadami i rozsądkiem, tylko emocjami, jak zwierzęta.

Gość gość
gość dziś - tia, za to faceci kierują się zasadami przy doborze partnerki (Broń Boże jakiś tam pierwotny instynkt, który sprawie że na kobiety patrzy się jak na samice rozpłodowe), no i nigdy nie zdradzają.

Gość gość
Autorze, zacznijmy od tego, że dla Ciebie, to ona może być nawet i 11/10, a ktoś inny może uważać zupełnie inaczej. Czyli: atrakcyjność, to pojęcie indywidualne, względne. Druga sprawa, to ta, że zdradzać może każdy, niezależnie od tego, jak wygląda, bo w samej zdradzie nie chodzi tylko o sam seks, ale i o, na przykład, zrozumienie, wsparcie, poczucie bezpieczeństwa. Trzecia rzecz: to, myślę, że nie powinieneś zastanawiać się nad tym, ilu partnerów ona miała przed Tobą, bo taka wiedza, przeważnie, daje więcej złego, niż dobrego. Najważniejsze, że teraz jest z Tobą, że jesteście ze sobą szczęśliwi. Czwarta - to, czy ktoś kogoś zdradzi, to kwestia wartości, postanowień, empatii, wrażliwości. Wcale nie - okazji, odmówionych innym szans. Można być 100/10, a trwać w wierności i lojalności. Zresztą - zdradzają też i kobiety zaniedbane fizycznie lub infantylne; patrz punkt drugi, gdzie każdy szuka według potrzeb. Nie samym seksem się żyje. Autorze, nie zadręczaj siebie i jej Waszą przeszłością. Zostawcie ją daleko..

Gość gość
. Nie samym seksem się żyje. Autorze, nie zadręczaj siebie i jej Waszą przeszłością. Zostawcie ją daleko.. x wiekszosc kobiet zyje samym seksem i malowaniempazurow o a o przeszlsoc spytaj moze miec jakiegos syfa

Gość gość
Kobiety myślą sercem a faceci c***jem. I stąd ten pogląd, myślą swoimi kategoriami, oni jak są przystojni lub gdyby byli przystojni to by używali ile wlezie. Jak widzą ładna kobietę, od razu mają na nią ochotę i automatycznie sądzą że ona też leci na bolce. A prawda jest taka, że większość kobiet (niezależnie czy urodziwe czy nie) potrzebuje miłości i stabilizacji żeby iść do łóżka. W przeciwieństwie do facetów, którym wystarczy zobaczyć kawałek ciała i już są gotowi, jak te zwierzątka :O

Gość gość
ciekawe, od kiedy to macica = serce? baba wyzej podstaw biologii nie zna, oj kiepsko. nie byloby samotnych matek, gdyby tak wiele myslalo sie sercem - blizszym rozumowi, niz macica. ani rodzin, w ktorych dzieci wyraznie od siebie sie roznia.

Gość gość
ladne sie pruja te w okularach zwlaszcza

Gość gość
21:03 Miały pecha trafić na buca, który je zostawił i dlatego są same, albo był zdradliwy i wykopaly go ze swojego życia. Wielu facetów nie potrafi wziąć odpowiedzialności za dziecko, ale pieprzyć to się chcą. A ilu facetów mówi że kocha i zwodzą, a tak naprawdę to ściema byle zamoczyc :O

Gość gość1123
przecietna i brzydka wie, ze nie jest niewiadomo jaka i nie wybrzydza zbytnio przy wyborze faceta, a taka ktora jest 9/10 z pierwszym lepszym nie pojdzie, wiec minie troche czasu zanim ktos jej przypadnie do gustu. po prostu ma zawezone pole manewru, malo facetow na swoim poziomie do wyboru, wiec jak znajdzie odpowiedniego to sie go trzyma chociaz przez te kilka lat - przynajmniej ja to zauwazylem w swoim otoczeniu, gdzie najatrakcyjniejsze kolezanki sa w wieloletnich zwiazkach, przez cale zycie moze 2-3 facetow, a przecietne i brzydkie co troche inny facet

Gość gość
ja widze ze ladna pruja sie na potege

Gość gość
te 8 i 9/10 to najgorsze szlaufy,*****aja sie do oporu w klubach po pijaku, faceci nawet nie wiedza ze moga sie zarazic od nich jakims syfem

Gość gość
ja jestem wierna, jeśli wiem, że ktoś mnie naprawdę kocha nie zdradzę tego kogoś nigdy

Gość gość
a jestes ladna

Gość gość
Ja jestem wierna bez względu na to czy mnie ukochana osoba zdradza. To nie ma związku z drugą osobą, to wynika z charakteru danej osoby. Wierność to coś więcej, to postawa jaką kieruje się dana jednostka bez względu na wszystko. Czy jestem atrakcyjna.. mam wielu adoratorów, wiele sytuacji dwuznacznych ale nie traktuje ich nawet jak pokusy, po prostu one na mnie nie działają w sposób jaki chce wywołać we mnie druga osoba. Radzę sobie z nimi bez żadnych emocji.

Gość gość
kazda kobieta zdradzi ladna czesniej

Gość gość
Mogą i są, jeśli tylko tego chcą

Gość gość
22.06 tak

Gość gość
Wierność nie od wyglądu zależy to raz.dwa-ładne i zgrabne na pewno mają większe powodzenie stąd i pokus więcej bo i wybór lepszy ale uważam że to właśnie brzydkie dziewoje najczęściej dają byle komu i łatwiej je namówić na seks bo one w ten sposób leczą sobie kompleksy.ładna dziewczyna nie da byle komu bo zna swoją wartość ,)

Gość gość
Poczucie własnej wartości też nie na samej urodzie się opiera.

Gość gość
Moja partnerka jest ładna. Kilka razy poza moimi plecami zdarzały się próby odbicia mi jej przez innych facetów, którzy wiedzieli, że ona jest zajęta. O każdym takim przypadku mówiła mi. Wszyscy zostali przez nią błyskawicznie spławieni. Zwykle mówi ona takim, że nie jest zainteresowana gdyż kocha swojego partnera.

Gość gość
Brzydkie łatwiej wyrwać bo cieszą się z każdego komplementu.z ładna nie idzie tak łatwo bo wie ze może czekać na lepszy towar i byle komu się nie da.taka prawda.chcesz koniecznie z******* to startuj do mniej urodziwych.widać to u mnie w pracy-jest laska po 30tce,zgrabna i ładna taki sportowa i mega fit.każdy chce ja mieć i wielu startuje ale niestety tylko brzydkie lub mało zgrabne dało się zaciągnąć do łóżka.z ładnymi nie jest łatwo.