Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić gdy związek się sypie w milczeniu

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny , jestem z chłopakiem ponad 3 lata , mieszkamy razem 2 rok ale z dnia na dzień jest coraz gorzej.. on wgl nie zwraca na mnie uwagi , nie widzi dosłownie nic , liczy się tylko telefon i tv i tak może bez końca . Wielokrotnie próbowałam z nim rozmawiać mówiąc co mnie męczy i przeszkadza że nie zwraca na mnie uwagi , nie przytula nie całuje muszę się upominać o zwykłe przytulenie to jeszcze pretensja że przesadzam.. o czymś takim jak sex już nie wspominając żeby było trzeba prosić … w domu od jakiegoś czasu nie robi nic mimo że kiedyś lubił razem gotować , sprzątać , razem spędzać czas , wyjść na spacer , na rower , teraz nic.. zachowuje się jakbyśmy byli 100 lat po ślubie i by już mu się wszystko znudziło . gdy oglądając film na złożonym narożniku dosłownie 40 cm jak nie mniej nawet mnie nie obudził żebym przeszła na wygodniejsze łóżko tylko zostawił tak , zgasił światło i sam sobie poszedł do sypialni jakby mnie tu nie było , a dzisiaj cały dzień tyko tv i nie zwraca uwagi że cały dzień siedzę sama w pokoju obok.. jakby mu to nie przeszkadzało że mnie nie ma mimo że mieliśmy zrobić razem obiad czy cokolwiek... czasami myślę o rozstaniu ale mimo wszystko go kocham.. nigdy tak się nie zachowywał ale boję się że już mu się znudziło i przeszło to co do mnie czuł

Gość gość
Zaproś kolegę i się kochajcie w drugim pokoju a ty głośno krzycz

Gość gość
Ja też tak miałam po 3 latach związku z tą różnica ze mój facet też się nie starał a na koniec mnie zostawił , bo właśnie po 3 latach mija zauroczenie , ludzie najczęściej po 3 latach widzą to druga osobę już bez różowych okularów

Gość gość
ja tak mialam...on palil trawe i mial wszystko w doopie, a potem okazalo sie ze przesiadywal na portalach randkowych , umawial sie za moimi plecami ( gdy mieszkalam w innym kraju) i jak sie do niego sprowadzilam sielanka mu sie skonczyla i podupadl psychicznie