Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie zegarki,bransoletki, łańcuszki

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do mam które miesiecznie wspolnie z mężem mają 4 tysiące lub mniej. Czy macie jakąś bizuterie , zegarki? Jesli tak to jakie i za ile? My miesięcznie mamy ok 4 tysiecy na 4 osoby i nie stac mnie nawet na zegarek masakra

Gość gość
Nie cierpię mieć niczego na rękach, więc bransoletek, zegarków ani pierścionków nie noszę i nie mam. Mam za to sporo kolczyków i łańcuszków/wisiorków, ale tu akurat nie są wielkie koszty bo nie lubię złota, noszę praktycznie wyłącznie srebro (mam tylko 2 pary kolczyków z białego złota). No i całkiem sporo mam różnego rodzaju ręcznie robionych cudeniek ze stron typu pakamera (a przez jakiś czas sama się też bawiłam w robienie).

Gość gość
Bizuterii nie nosze, ale mam zegarek.. kosztowal 50 zl :x wskazuje godzine, znaczy sprawdza sie, ba ma nawet alarm i stoper :-)

Gość gość
adres też chcesz, żeby włamać się i ukraść?

Gość gość
Na aliexpress zegarki za 6 zł, jak mi się nudzi to kupuje nowy :D

Gość gość
Macie 4000 miesięcznie i na nic cię nie stać? Przeżeracie wszystko czy nie macie pojęcia co to gospodarowanie pieniędzmi? Na same dzieciaki masz dwa razy 500+ czy nie? Kręcisz coś!

Gość gość
Polecam kask zakupić bo przez to że nie zainwestowałaś musiałaś ostro się palnąć kiedyś w głowę.

Gość gość
Zegarek za 50 zł...wolałabym nie mieć wcale.

Gość gość
Ojejku jejku tak bo zegarek służy tylko po to żeby się lansować marka a nie od pokazywania godziny

Gość gość
A ja lubię zegarek, noszę go jako ozdoba nadgarstka :)

Gość gość
Ja też mam zegarki z Avonu za 50 zł, w promocji je kupuję. I są bardzo ładne :D

Gość gość
No 50 zl, dwa miesiace zastanawialam sie czy kupic, bo w sumie w tel tez mam i to niepotrzebny wydatek. Jako ze wygodniej w pracy bylo mi zerknac na zeg, niz latac patrzyc na monitory, w koncu sie zdecydowalam. Ale konczylam prace pozno w nocy i trzy min spoznienia, owocowalyby tym ze spoznilabym sie na autobus nocny i musialabym na nogach wracac, a troche strach. Tyle mam na usprawiedliwienie , ach PS mamy wiecej niz 4 tys na miesiac, ale droga do wzbogacenia sie nie jest rozrzutnosc

Gość gość
Zgłaszam cię!

Gość gość
Tu autorka pisze mam kolczyk ns cipce i sutkach takze pircing na czole i ustach fajnie w tym wygladam moj facet powiedzial mi to zrobic bo jegi to podnieca