Gość klusssska Napisano Sierpień 5, 2018 Od jakiegoś czasu mam taką dziwną zmiane na stopie, a w ostatnich dniach się powiększyła. Jest okrągła, biała, a w środku widać środek palca otoczony tak jakby miękkimi strzępkami. Co to może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 Jak duża jest ta zmiana?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 jak nie kurzajka to chyba dermatolog sie kłania a nie kaffee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 Masz odcisk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolj2854 0 Napisano Marzec 22, 2022 Taka zmiana to pewnie odcisk - samemu ciężko jest się tego pozbyć , ja walczyłem na własną rękę z czymś takim parę lat i było to bezskuteczne . Za poleceniem udałem się do jednej bardzo dobrej placówki na mokotowie do przychodni leczenia ran i pielęgnacji stóp . Tam od razu wiedzieli jak mi pomóc , bo zgłosiłem się nie tylko z odciskiem , ale też z modzelem po wojskowych butach . Już po jednej wizycie poczułem olbrzymią ulgę i poruszam się bez bólu dzięki temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach