Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on chce bym uprawiala seks z innym

Polecane posty

Gość gość

mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Otórz od 1 roku jestem w związku 5 miesiecy temu urodziłam dziecko z poprzedniego zwiazku. Mój partner przebywa za granicą. Od pewnego czasu namówił mnie na erotyczne sms więc zgodziłam sie w sumie nic złego ale potem chciał żeby pisac o tym jak by byla inna kobieta lub mężczyzna ale to miałybyć tylko takie smski podkręcające takie fantazje nic więcej więc pisalismy tak. Ale teraz on pisze mi ze on chce zeby naprawde wpuscic do lozka drugiego faceta i on chce na to patrzec gdy powiedzialam ze nie zrobie tego to mi powiedzial ze w takim razie on sie ze mna tez nie bedzie kochał. Nie wiem co mu odbiło? Co moge zrobic w takiej sytuacji? Kocham go ale nie moge tego zrobic czulabym sie obrzydliwie i jak d***** i jestem niemal pewna ze taka przygoda predzej czy pozniej doprowadzilaby do rozpadu naszego zwiazku, ale jak mu to wytłumaczyć zeby przestał mnie szantazowac? Nie chce go stracic bo kocham go i mamy dziecko nie chce zeby dziecko mialo weekendowego tatusia, ale tez nie chce wpuszczac nikogo do sypialni. Czy da sie temu jakoś rozsądnie zaradzić? Prosze o pomoc

Gość gość
Jak bedzie trzeba to sie zgodze na taki warunek bo nie chce go stracic

Gość Nikitkaaa
Przez te smsy facet się nakręcił i zaczął fantazjować. Nie rób nic na siłe

Gość gość
A próbowałaś mu wytłumaczyć swoje obawy? To co mówisz jest rozsądne, powinien to zrozumieć

Gość gość
A przecież jesteś po porodzie więc niejeden ginekolog twoją cipkę palcami macał więc nie powinnaś mieć problemu. A to chyba prowokacja ?

Gość gość
Ja jestem juz 5 lat z facetem tez mnie juz pare razy namawial zebym przy nim dala sie zerznac innemu bo on chce widziec jak sie bede zachwywala ja stanowczo odmowilam, ale mam faceta z ktorym sie spotykam jak mojego nie ma wdomu. Ten facet ma duzo grupszego od mojego. Wiem ze jestem porzadnie przerznieta,az cipcia promieniuje jak on swoja sztange we mnie laduje SAMA ROZKOSZ

Gość gość
Jest to obrzydliwe piepszyć się poza plecami partnera. U mnie to ja zacheciłam do tego by mnie zerżnął przy nim sąsiad który miał od dawna ochotę mnie piepszyć. Pomimo że ma dużego to pierwszy raz był bardzo słaby gdyż z dużego podniecenia miał po kilku minutach wtrysk i tu się przydał mąż który mnie przynim doprowadził do silnego orgazmu. Ale po pół godziny powtórka i już podnim jeczałam podczas silnego drugiego orgazmu.

Gość gość0877A
to mi przypomina kopie mojego ex...jeszcze to ze mieszka za granica...identyczne dzialanie, szantaz, brak sexu zeby cie zlamac i zebys poszla z innym czy h..j jeden wie co sobie we lbie uroil, uciekaj od tego czlowieka, bo bedzie gorzej, jesli ci powie ze to tylko raz taka fantazja i nigdy sie nie powtorzy , nie wierz w to...bedzie sie powtarzalo i to jest od niego silniejsze, wykonczy cie psychicznie, ja bylam wrakiem czlowieka po 3 latach z nim. teraz mam od prawie roku faceta ktory nigdy nie dalby mnie innemu dotknac , to co robi twoj facet to jest chore, ja mojemu ex powiedzialam ze jak bedzie szukal ( bo ciagle lowil na portalach badoo i innych) to zeby byl uczciwy i mowil wprost , bo tylko bedzie szczesliwy z kobieta o takich samych preferencjach , normalnej kobiecie z zycia zrobi pieklo

Gość gość0877A
to mi przypomina kopie mojego ex...jeszcze to ze mieszka za granica...identyczne dzialanie, szantaz, brak sexu zeby cie zlamac i zebys poszla z innym czy h..j jeden wie co sobie we lbie uroil, uciekaj od tego czlowieka, bo bedzie gorzej, jesli ci powie ze to tylko raz taka fantazja i nigdy sie nie powtorzy , nie wierz w to...bedzie sie powtarzalo i to jest od niego silniejsze, wykonczy cie psychicznie, ja bylam wrakiem czlowieka po 3 latach z nim. teraz mam od prawie roku faceta ktory nigdy nie dalby mnie innemu dotknac , to co robi twoj facet to jest chore, ja mojemu ex powiedzialam ze jak bedzie szukal ( bo ciagle lowil na portalach badoo i innych) to zeby byl uczciwy i mowil wprost , bo tylko bedzie szczesliwy z kobieta o takich samych preferencjach , normalnej kobiecie z zycia zrobi pieklo

Gość gość
15:49 powiedziałaś byłemu, zeby szukał takiej kobiety, ktora bedzie tego chciała, a jednak zostałaś z nim na 3 lata i sie wykończyłas?:O

Gość gość
15:49 zreszta sorry, ale kobiety najczesciej same sobie winne, ze nie odchodzą od takiego czy innego patusa:o

Gość gość
Zaden normalny facet nie oddaje swojej ukochanej obcemu facetowi. Chyba ze ma szczotke od kibla zamiast lba a jego kobieta jest dla niego tylko przedmiotem. To raczej prowo ale hóój was tam wie. Jako facet powiem ci: pieŕdolnij go w ten pusty leb.

Gość gość
Jak nie odda się w ręce innego skoro ja mam przy sobie zawsze podczas badań cipki czy zabiegu jak i porodzie ale wiele tepych facetów oddają w ręce obcego faceta ginekologa! Może ktoś powie to co innego ale co przeszkadza by był przy niej cały czas u ginekologa! ? A ginekolog to facet który bywa różny i może macać cipkę ale inny facet to nie dlaczego! ?

Gość gość0877A
do gosc z 15:49 skarbie opisalam skrotami i to nie powod zeby lapac za slowka i je przekrecac, bo nie wiesz nic o moim ex zwiazku , ponad pare rzuconych faktow, a to dluzsza historia, powiem tyle , odeszlam w pore a to co mu powiedzialam rowniez odbylo sie w odpowiednim czasie. jedni faceci odkrywaja sie szybko inni jak to powiedzial moj ex ,, otwieraja kobietom oczy powoli,, tak czy inaczej nie rozgrzebuj i nie oceniaj bo gowno masz do tego co sie dzialo w moim zyciu. Napisalam po to zeby ostrzec autorke zeby uciekala bo nie zmieni sie na lepsze a bedzie gorzej a nie po to zebys anonimowy /wa istoto drazyla temat mojego zycia

Gość gość
Nic na siłę. Jeśli Cię nie zrozumie , to na Ciebie nie zasługuje , albo Cię nie kocha. Skończy się Tak, że zrobisz coś wbrew sobie , a potem się o to pokłucicie .

Gość gość
Ja przerabiałam podobny scenariusz i poszłam za ciosem stawiając jedyny warunek ja wybieram kochanka. Z jego strony była zgoda i trafiłam w ręce chłopaka z lat szkolnych on się kochał we mnie ja w nim oboje o tym nie wiedząc. Po latach o tym mi powiedział gdy byliśmy oboje w związkach. Kochanek się chętnie zgodził ale również warunek bo nie zdradzi swojej połówki. Doszło do wymiany partnerów i tak raz w miesiącu się spotykamy. Najważniejsze jest w tym to by nikogo nie krzywdzić i byli wszyscy szczęśliwi.