Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebookowy szpieg

Polecane posty

Gość gość

mam konto na Facebooku trochę znajomych,i rodzinę w znajomych. Czasami dodam zdjęcia z uroczystości itp mój brat tez ma konto na facebooku tylko nie ma zadnych zdjęć i nic nie dodaje ani nie lajkuje. Wszystko ok tylko on czyta wszystkie komentarze pod moimi zdjęciami i potem mi to mówi albo sie pyta . Lub wchodzi na konto nastoletniej córki i wyciąga czasem błędne wnioski bo ktos jej komentarz napisał a jego juz ponosi fantazja ze moze corka ma chlopaka itp. I wyciaga tel i czyta mi te wszystkie komentarze. Co o tym sądzicie? Radziłam sie kolezanki mowi zebym nie dodawala fotek i ze to moja wina. A co sądzicie o takim szpiegu który czyta wszystkie komentarze buszuje po profilach i potem opowiada i podsmiechuje się i szczyci się sensacją

Gość gość
To po co wrzucasz rozne rzeczy na facebooka jesli uwazasz, ze ten co czyta to szpieg :D Jak chcesz dla siebie to trzymaj na dysku. Brat madry, ze nie wrzuca na face'a.

Gość gość
jeżeli to rzeczy ogólnodostępne, to nie jest to żadne szpiegowanie. Jeżeli to rzeczy tajne, to po co je udostępniasz. Inna sprawa, że musiałoby mi się bardzo nudzić, aby zajmować się takimi bzdetami.

Gość gość
A na chüj wrzucasz tyle prywaty hipokrytka?

Gość gość
Ale jakiej prywaty dodaje cos raz na jakis czas? A co myslicie o osobie ktora nie ma zdjec a buszuje i czyta wszystkie komentarze

Gość gość
Jakie ma to znaczenie? Wrzucasz swoje prywatne zdjęcia w przestrzeń publiczna więc każdy może cię podglądać. Żałośni są ludzie którzy to robią i udają greka.

Gość gość
Myślę, że mentalnie to Ty masz 13 lat skoro się Facebookiem przejmujesz.