Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ist0ta

Nieznajomy i jego gesty..:)

Polecane posty

Gość Ist0ta

Witam wszystkich. Temat dotyczy nieznajomego Pana.Ten facet spodobał mi się. Prosiłabym o trzezwe spojrzenie na sytuacje, bo moze to ja sobie cos dopowiadam;) Niedawno na moje osiedle wprowadził się pewien facet. Zaintrygował mnie. Analizowałam jego zachowania. Na początku zauwazylam, ze patrzy na mnie, a gdy spojrzę ucieka wzrokiem. Pozniej zaczelo sie patrzenie w oczy i delikatny usmiech w moją stronę. Od tego wydarzenia nie mijalismy sie z 3 tyg. Po tym jego zachowanie uległo zmianie. Jak mnie zauwazal bedac w towarzystwie innych osob przerywał rozmowe, wpatrywal sie we mnie, na twarzy mial pozytywne zaskoczenie, ze mnie widzi. Wczoraj szlam z pieskiem na spacer i minelam sie z nim...cos mnie podkusiło i po paru krokach odwrocilam sie jego kierunku i zauwazylam, ze on w tym samym czasie uczynił to samo po czym się speszył i nie wiedzial jak zareagowac. Dzis kolejne miłe zaskoczenie. Mijalismy sie, spojrzelismy sobie w oczy i on spuscil wzrok i sie usmiechnal. Oczywiscie z mojej strony spojrzenia jak rowniez zaskoczenie pozytywne jego zauwazenia. Co o tym sadzicie? O czym moze swiadczyc jego zachowanie, czy powinnam zagadać do niego czy czekać na ewentualny ruch z jego strony? Naprawdę nie wiem co z tym dalej począć :)

Gość gość
pewnie masz 14 lat i chodzisz w berecie -stad te usmiechy zaskoczenia? , ty a moze ci golab na beret ..ten tego.

Gość gość
a Ty masz 40 lat i jesteś starym prykiem, którego nie cieszą już małe gesty:)

Gość gość
po ile lat macie

Gość gość
Tez mnie ciekawi ilw macie lat. Z opisu wnioskuje 16-20 nie wiecej :-)

Gość gość
Xdxdd