Gość gość Napisano Sierpień 7, 2018 Witam czy ktoś z was ma problemy z brzuchem?czesto mam biegunkę albo zaparcia. Jak mam sytuację stresowa ciągle biegam do łazienki. Jak można sobie poradzić czy picie mięty pomoże aby wyregulować jelito? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2018 Spróbuj pić siemię lniane i jeść śliwki suszone - to dobre i naturalne sposoby na zaparcia, docelowo musisz jednak usunąć przyczynę stresu by zaparcia zniknęły. możesz też spróbować czopków eva/qu na zaparcia, działają szybko bo w 15min co jest pomocne w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2018 AUTORKO TEMATU zjedz śliwki SRULKI bo powodują sraczke. Poleca Arnold Boczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2018 To już lepiej pij melisę na uspokojenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2018 Nie sluchaj tych gosposi co maja rady jak babcia jadzia Zlikwidowac trzeba przyczyne a nie skutek Przyczyna twojej sraki jes stres a nie klocki jakie sadzisz i bol Muszisz zlikwidowac stres pozbyc sie go a zniknie bol i sraka One radza ci najedz sie sliwek zatrzymasz srake a bol wystapi ci gdzie indziej az w koncu rozliszysz sie cala Jak slysze te prymitywne zasciankowe zielarskie metody to mi sie niedobrze robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2018 To może być zespół jelita drażliwego. Idź do lekarza i zdiagnozuj się porządnie, a nie jakieś domowe sposoby. Jeśli się okazę, że jesteś chora, to na to sa dobre leki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olikol 0 Napisano Maj 8, 2022 Przy takich zaparciach najlepsze dla mnie były czopki Procto Zac który w swoim składzie zawiera kurkumę działającą przeciwzapalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach